Oyuna Başlangıç

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by demokrasikusu, Apr 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İyi günler, ben oyuna 3 gün önce başladım arkadaşımla beraber. Arkadaşıma 20.000 vudu güllesi ve Katlayıcı Avantaj Paketi tanımladı oyuna başlarken ama bana tanımlanmadı. Supporta sordum e postanızı doğrulamadığınız için gelmedi dedi ve e posta doğrulama maili yolladı. Ben de e posta mı doğruladım yine gelmedi bu kez sorunca bunları daha önce kullandığınız için bir daha kullanamazsınız diyor. Ama ben bunları hiç kullanmadım support bunu anlamamakta ısrar ediyor. Bunu kullansam Katlayıcı Avantaj Paketi zaten bir haftamı ne sürüyor ben başlayalı 3 gün oldu nasıl bitecek bu. Lütfen yardım edin bunu bir türlü anlatamıyorum ilgili makama.

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

Ayni hesapta başka bir serverde onaylamış olabilirsiniz

3. tr2 de başlattı beni ama ben direk tr3 e geçtim ve tr2 ye mi verdi diye baktım oraya da vermemiş.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

ID numaranız nedir? Ayrıca supporta yazdığınız mailin ticket numarasınıda yazınız

5. 181/42016862
    ticket bu:
    [Ticket#2015041210004189]
    [Ticket#2015041210006267]
    [Ticket#2015041210006945]

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Teşekkürler incelenmesi için ilgili birime iletilecektir.

Thread Status:
Not open for further replies.