OYUn zaten donup kasıyordu bu etkinilte OYUN tabiki çökmesi çok doğal sabırlı olamayan oynamasın...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GeneraL_22 tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GeneraL_22

GeneraL_22 User

Son çıkan oyunda etkinlik klavuzunu okuduktan sonra daha göremedik ama etkinlik duyurusu yazılarından anlaşıldığı üzere bu etkinlik gelmiş geçmiş en boyutsal en karmaşık bir etkinliktir... belli bir haritadan diğer çeşitli haritalara geçiş yapılabileceği anlatılıyor,bu yeni etkinlikte ayrıca bu haritalarda çeşitli bir sürü bufflar ve her harita tek bir haritanın içinden uyarlanacağı ve bir sürü yük ve envanteri de ağırlıkta olacağından oyun kurucuları bu etkinlikte oyunu kısa süre yada uzun süre bozmasını adamların haklı yanlarını az düşünün ona göre sinir yapın,
    Bu oyunda şu an hiç takılma donma olmasa asıl ben şok geçirirdim böyle boyutsal ve yüksek grafikli bi etkinliğin takılmayacak olmasından ben şaşırırdım
    daha oyun doğru dürüst akmıyor bile bilgisayarımın interneti ve işletim sistemimin i7 ve son sürümlerimin olması dahilinde artık siz düşünün
    Yani diyecem o ki bu etkinlikte herkes sabırlı olsun sakin olsun kasmaya gerek yok
    oyun zaten gerekli donma ve kasmayı yapıyor siz değerli arkaşadaşlar sakin olalım başka türlü oynayalım seafigt bu kasılıyorda donuyorda herkes oyun sorunu diye 30 başlık açmış etkilenmemek elde değil yazdıklarımı düşünün az da teknik servise destek çıkın adamlar sizin bizim için uğraşıor kolaysa siz yapın ama orası biraz zor iyi günler

Takwa bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

gorusunuz icin cok tesekkur ederiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.