Oyun yöneticilerine ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve IArwen tarafından 12 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karaborsadan etkinlik anahtarı alıyoruz 1000 inciye normal anahtara dönüşüyor etkinlik sonrası. normali 1500 inci oysaki. yeteneklerde de sandık arttıran yeteneği açıp toplamaya başlayınca çok karlı oluyor sandıklar acayip kar ettiriyor. 1000 tane sandıktan 2.8m gülle (300bini şarapnel) 7-8 tane 1 haftalık viplik 15-20 kadar amiral yada 30luk top onlarca agwe triton şansına göre vudu rahibi ve nimet :) gülleyi de sonra npc ye sıkıp devir de ettirebilirsin mesela ameterasuya :)

2. Ooo guzel is biz okadar ilerlemedik daha :D ki dahada zor geliriz oralara suan oyna grisem bise yapamiym bos bos dolaniym isiga gidiyon bi tane dengesix geliyor 60k giriyo giriyo batryr tentakele sikacam desem zarar haritada yok :(

3. nick ne kardeş merak ettim de

4. •◊°گµρеяηǿωа°◊•

5. AOG mu filo :D :D bi de kardeş geminde miço yok miço al işini görür :)

6. aynen aslında filonun ismi önceden ali osman gk yani abimin adından esinlenerek olusturmustuk ama sonra AOG cıktı :D ole devam ediyoz :D

7. chatim banlı :D

8. bidur abi elimde saz var :D

9. Abi adama batırma allahını seversen bp sınırı gecerse 2kat pır seyi gelecek batırmylaım :DD

10. oo ben de çalıyorum 10 yıldır :)

11. bp sınırı mı :D

12. ooo ben de yıldır falan daha :D

13. Yani simdipuan daha alırsam 55 gun 2kat pır seyi gelecek okul zamanı ters oluyor bi işe yaaramaz diye adam batırmıyrm :D

14. yalnız adam sana daldı bari alayım diye seni sisledim 50bini de yedi gitti :D

15. abi sana ayak uyduramam ben :D yani şimdi napak oyun boyle iişte adam kessek sıkıntı inci kasamıyok gelip dalıyolar :D

16. bir yere kadar oyun zor haklısın :) gerçi her yerde zor :D :D

17. Ya bu oglak haritasını bitirsem kar edermiyim daha dogrusu bitirirmiyim :D

18. onla uğraşana kadar pır toplasan aynı sürede katlarsın kasacağını

19. Bak ısıga gittim ameterasuya sıkıyom gelip batıyor adam ne yapim şimdi ben pır kasması cok zor :D

20. ameterasu ile ne işin var zarar edersin sen onda