Oyun yöneticilerine ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve IArwen tarafından 12 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. IArwen

IArwen User

ya öylede 75 k yer açıcam bide özelliği açıp seviye basıcam bide bu slota 75 k açtık mı birdaha açmama gerek varmı yoka slot 2 olamsı gerekiyomu özelliğinde iki olması için ...

2. 75den sonra 20 40 60 diye arta arta gidiyor hep esit seviyede tutman lazim aktif edebilmek icin. slot ve rampa toplam 600e gelir kale indirimi gunu onemli tabi ama madem o kadarinci kasiyon fulle gitsin

3. IArwen

IArwen User

yani 1 seviye artırmam için her defasında 75 insi seviyeye vericem o da sıkıntı be 40k da kassam yetişmez :D bya sürer :D

4. IArwen

IArwen User

ya şu anda kafaya taktım önceliğim topları düzüp vurusu 4 5 k ya çıkarmak ondan sonra zate yavaş yavaş kalelelri düzerim diye düşünüyorum ...

5. cikmaz 4 5 k ya yetenek kale ekstra top yeri tasarim pet vs olmadan ama?

6. IArwen

IArwen User

birde şöyle bi sorum var ben şimdi bu admiral topları diyelim fulledim benim vuruş kaç k olur tahmini 5 6 k olurmu 20 lik top ile 165 top yerim var

7. IArwen

IArwen User

3. 5 k vuruyom şu an barutla çıkmaz mı o kadar da

8. hayir 75den sonra 20 40 60 80 100 inci gidiyor rampanin kendisi de 25 35 55 85 135 190 bin inci

9. suan 3500 vuruyorsun 25lik topun hasari oyukla 20amiralin hasari ise 22. yani 1milyon 650 bin inci vereceksin 165 tane amiral topuna ve atisin 3850 olacak :)

10. yazdim bak oluyo mu olmuyo mu

11. IArwen

IArwen User

gülle rampasının slotu 75 k diyo burda başlangıç ... bide filo gir dediler iyi olur yardımcı olur dediler ama flo yok yenıyım dıyom adam git gemi al diyo :D

12. ilk slot0 inciydi onu nere actin :D 75inciden sonra 20ye duscek diyom

13. IArwen

IArwen User

yuh ozaman admirale gerek bile yok k i :D ne alıcam ya ben onu madem 300 atack arttırıyosa su an benım vurusumu artırma gıbı bır durumum yok anlaşılan :D ben şu an ilk olarak ne yapayım sen onu soyleyıver :D

14. noldu geldin mi simdi lafima ? sen git tanesine 10bin inci ver nasilsa inci senin ya

15. IArwen

IArwen User

valla bilmişyom ki benden hepsinden istedi :D başka bi yer açtım 5 sv de yelken verıyo extra rahat inci toplıyayım diye onuda 20k ya açtım ...

16. gemide kale yetenek acmadan amiralin etkisi 25lige gire yuzde 10 o da senin icin 300 demek

17. IArwen

IArwen User

he orası öle de ben nebiliim bana top başıan yuzde 1 farkettırır dedıler o da baya edıyo :D

18. IArwen

IArwen User

şimdi ben ne yapam ilk olarak inci ile gei aldım onu geçtim zate bundan sonrası ile napam

19. bilmem bilen birine sor

20. IArwen

IArwen User

vay vay trip de atarmış sağol kardeş yine de kolay gele ...