Oyun yöneticilerine ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve IArwen tarafından 12 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. IArwen

IArwen User

merhaba arkadaşlar oyun gerçekten güzel para yatırmadan da kasılabiliyorsun fakat şu toplara değinmek istiyorum .Şu an 1 haftlaık oyuncuyum ve toplarımı geliştirme şansım yok şu an 45 50 k günlük inci kasabiliyorum fakat top alamıyorum hasarım artmayınca da görevler olmuyor altın kasmam zayıf diğer oyunculara yetişmekten bahsetmiyorum bile şu toplara bi el atarsanız güsel olur yoksa oyun devamlı olarak 100 kişi arasında oynanıp durulacak ...

2. Merhaba,

Ben günde o kadar inci kasamıyorum savaşmaktan Not (Herşeyim full) :) Sana tavsiyem eğer topların full 25 likse ve günde 45 k inci kasıyorsan online olarak 4 5 saat oynuyorsun demektir. Ozaman 2 saat sadece pırıltı topla. Pırıltılardan hem inci hem mojo toplarsın. Mojolardan harita açarsın. Haritalardan hem incini hem barut zırhını çoğaltabilirsin. pırıltı katlama paketini al çok ucuzdu yanılmıyorsam.
    Mutlaka oyunda arkadaşların olsun herhangi bir filoya gir sana çok faydası olacaktır. Bu oyun topluluk olarak oynanır bunu unutma kendi başına bir yere kadar oynayabilirsin. Mutlaka Alyansa bağlı olan bir filoya girmeni tavsiye ederim. Birde 5 levelin üstüne çıkma gelişinceye kadar. Pek bir önemi yok ama 5. levelin üstünede çıkabilirsin çok fazla bir önemi yok.

3. yumi

yumi User

açıkçası arkadaşa inci kasma yöntemini söylemek abes kaçar günde 45-50 k inci iyi bir rakam. bence top olarak incisini biriktirip amiral topu çıktığında top alsın ve kısa sürede baraküda ligine çıkmaya çalışsın. kastığın incilerlede yetenek ve kale gününde geliştir gemini. hangilerini nasıl yapacağın hakkında forumda bir çok konu mevcut buradan da arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

Son düzenlenen: 13 Kasım 2015
  4. Bence amiral topuna sonra girişsin Artık günümüzde amiral topu 2. planda. İlk kalelerini geliştirsin. Seksant, barutluk, gülle rampası, zırhlı gövde, salma omurga gibi kaleleri en az 4/4 yapması lazım

5. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

para yatırmadan bu oyun zevkiyle oynanmaz bence

6. IArwen

IArwen User

beyler tşk ederim cevap için de soğolun zahmet etmişsiniz ilk olarak vurus olmadan gorev olmuyo hıvbırsey olmuyo elite cepaneyede inci yetmiyeceği için bana vuruşumu artıracak bir öneri gerek mesela 20 lik güllelerle 5 6 k hasar verebilmem lazım yoksa gorevler harıtalar cok sıkıcı oluyo bıde benım birlik arma sayfam açılmıyor lwl im 3 ondan kaynaklı olabilirmi yada ligim daha atlamadı bundan dolayı olabılrımı ...

7. yumi

yumi User

amiral topu sadece ve sadece elit puan için. 1 haftalık oyuncunun 100 milyon elit puan kasması amiral topsuz olmaz. ilk amiral top olmalı gelişmek için diğer topları sonra yapabilir. daha sonra dediğin gibi kale ve yetenek yapması lazım . senin dediğine göre 5. seviye 30 luk topta 2. planda. diğer toplarada gerçek para lazım.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Toplara elmi atılması gerekli? Zaten 25'lik elit toplar altın ile alınıyor zamanında diğer oyuncular dünya kadar para verip aldılar. Günlük 50 bin incide gayet iyi bir rakam.

9. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

bigpatron allah askına söylermisin neden seafight yeni oyunculara yonelık şeyler yapmıyor 3-4 senedir serverde yenı oyuncu yok 100 kişi ile dönüp duruyoruz bu sence bi tesadüfmü ? @Bigpatron

10. IArwen

IArwen User

elit puanın bana kazandırdığı ne olacak peki su an dedığım gıbı 1başak harıtası harıcı yapamıyorum cunku uzun suruyo kaç kes kaç kes sıkılıyorum 1 . haritada 1 saatten fazla suruyo benım su anda vuusuma artırmam lazım yanı yaklasık 6 k vursam ıdeal ama nasıl sağlarım bunu ve sana sonuna kadar katılıyorum yeni oyuncu tutulamıyor bu etkinliklerde de yapmıs 4 rakip parası 4 nedir abi kufur eder gıbı yap onu 5 50 amıral topu alabılek ben anlamadım zate amaç ne bu oynayan 100 kişi iyi para kazandırıyosa yenilerine gerek yok dıyosalar bılemem tabe :D

11. IArwen

IArwen User

bu arada bigpatron sana da cevap vereyim şöyle ki 50 gusel dogrudur ınkar etmedim ama haritada bir simbi yaklaşık 120 k canı var ben 7 sn de bir ateş eden bir gemiye sahibim hesap edersek 3 k dan yaklaşık 40 kere vurmam gerek 7 sn den 280 sn o daa 6 dk 40 sn eder ki bu 1 taanesi butun harıta 1 saati geçiyo ki bu ılk harıta ve demek ıstedıgım sole duzenleme gelsın topları özel günlerde alalımda bu günler ayda 1 yerine 2 yada 3 olsun oyuna başlayan 10 günde bırakıyo sıkıntıdan geliştiremediği için demek istediğim bu 1 ay inci üstümde yatacağına gemimde top olsun bende eğlenebileyim :D umarım anlaşılmıştır ...

R€GLΛN.İÐØ bunu beğendi.
  12. Bigpatron

Orasını bilemem oyun yapımcısı değilim.

13. Bigpatron

7 saniye dediğiniz gemilerle biz zamanında saatlerce 1 bonus haritayı bitiriyorduk. Evet şuan daha kolay biraz emek birazda cebimizden vererek geliştirdik gemilerimizi ancak görüyorum ki siz herşeyinizin birden olmasını istiyorsunuz. ilk önce biraz emek sarfedin.

ghosthunter bunu beğendi.
  14. IArwen

IArwen User

kardeşim sen anlamıyon yada anlamak istemiyorsun şöyle bi düşün bu oyun değil başka herhang bi oyuna giriyosun ve başlıyosun iyi güsel kasılıyosun fakat bir yerde saymaya başlıyosun ve oyunun sistemi diyoki 1 ay oyna sen 1 ay sonunda adam olucak hesabın sen o oyuna devam edermisin bana bunu söylermisin sisteminiz yanlış yeni oyuncu yönelik değil tamamen eski oyuncular üzerine kurulmuş etkinliklerde aynı şekilde zate gelişmiş adam alıyo başı götürüyo yeni gelen ee sen bi bekle 1 ay sonra sıra sana gelicek yeni oyuncu 11 ay beklemez siler hesabını geçer başka oyuna anlatmak istefiğim bu ben ilk defa bu oyunda gördüm para ile satılanın emekle de elde edilebildiğini onun için ilk yazıma gerçekten güsel oyun dedim ama bu top olayları sıkıntı 3 k ile 300k lık canavarı indi bide kara geçeme verdiği 286 inci böyle kim gelişebilir birde dediğin gibi hemen gelişmek isteseydim bu oyunu zaten oynamazdım uğraş vermek bu oyunların saran kısmı zate benim demek istediğim inci 1 ay kasmak yerine oldukça biriktikçe gemim gelişsin bende yavaş yavaş gelişeyim demek ...

15. yumi

yumi User

elit puan sana lig atlamanı sağlayacak. lig atlamada sana her lig başına +1 puan top hasarı +5000 hp ve +5000 vp kazandıracak. burada top hasarı artmış olacak. amiral topuda altınlık güllede sana +2 puan hasar kazandıracak. yani bunlar toplandığında hasarın artmış olacak. anladığım kadarıyla topçun da yok. oda sana fazla hasar verecek. 7 sn. demişsin al altınlık miço oda sana daha kısa sürede atış sağlasın. hatta incilik al bence zamandan kazanırsın. son olarak ben gemiyi yaklaşık 2 yılda fulledim. buda oyuna başlama tarihim:
    Pirate since:
    2008-08-02 14:50:50
    Last login:
    2015-11-14 06:51:20

16. valla kardesim oncelikle oyna hosgeldin ben ve abim oynu yaklasık 5 yıldır oynuyoruz ama kaç kere bırakıp başladık bilmiyourum yani oyun kendiine tamamen baglamıyor bi sure sonra sıkıyo 5 yıl olmus ben daha 5.5k barutlu anca giriyorum bu tamamen beceriksizlikten mi bilmiyorum yani kasamadık :D oyna parada yatırdım daha liseye gidiom ama :D yatırdım gemili oyunlara ilgim var bırakamadım oyunu ama suan oynuyrm mesela günlük girme sansım var ama ne yapsam bilmiyorum girip pır toplamak cok zor oluyor ugrasamıyorum ama bi etk gelince biseyler yapamaya calısıyorum velhasıl bise olmadı bizden :D nasıl kasıyon günlük o kadar inci ben öyle kassam 10kere fullerdim :DD

17. Hayatimi verdim oyuna daha dogru dürüst gemim yok herkes parayla Güverte alip cok vuruyor. Yeter artik parali itimler olmasin.

18. kardeşim valla zamanın da güverte helede elit güverte almak ne zordu yaa simdi sanırım pazara koyuyorlar ordan alınıyordu onu atlattıkta hadi son etk de bide jack aldım zorla :D ama top yok top top olmaz dısarının ne önmi var :D

19. Ha bide mesela bende sadece basak haritasına gidebiliyorum oglak yani capricorn a gitsem bile hp fazla oldugu için zor oluyor ilk bölümlerde zorlanıyorum o yuzden hiç girmiyorum 3 tane capri var duruyorlar öle..

20. IArwen

IArwen User

beyler ben de bundan bahsediyorum inci kasmak online sürene bağlı bu güsel birşey fakat o inciyi 1 ay sonra kullanmak saçma geliyo zate benim gibi kasabilen bir kişi günde 4 top alabilir max bundan yola cıkarsak gemi yaklaşık sadece topları 40 güne dolduruyorsun fakat ben bunu anlatamıyorum neden yeni oyuncu 1 ay beklesin yeni oyuncu yavaşta olsa gelişmek ister ki mantıklı olan bu 1 ay yerinde saymak saçma bu arada paralı itemlere karşı değilim zate amiral topunun üstüne 2 3 top çeşidi de var bunlar da koyulsun parası neyse alabilen alsın fakat ben 1 ay bekleyen bir yeni oyuncu zor bence + saçma geliyor ...