oyun sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özkantr

özkantr User

gemımde 190 tane 30 luk top oldugu halde elıt sıkarken 190dan fazla elıt gulle gıdıyor. bu problemı supporta da yazdım sorunun varlığını onayladılar. ıstedım kı sorunu herkez öğrensın.buna bı cozum gelmelı ve oyunculara özur olarak 100 bın gullelık kod hazırlanmalı.

2. eğer normal barutsuz atıyorsan 190 gülle gıder barutlu sıkıyorsan fazla gıtmesı normaldır

3. barutlu neden fazla gitsin ki ben öyle bir şey duymadım daha önce

4. özkantr

özkantr User

neden barutlu sıkınca fazla gıdıyor??

5. öyle birşey duymuştum barutlu sıkınca top miktarının %10 u fazla gülle gidiyor diye. mantıksız bir olay. bosuna yeteneklerden baruta veriyoruz ozaman:D

6. özkantr

özkantr User

barutun özellıği vurusu %10 artırmak sıkılan gulleyı degıl

7. yok mu bi yetkili eğer bir problemse gerçekten baya ciddi bir sorun .

8. sen söyledin bilmiyordum :D allah allah. sen son 2 gündür sürekli beni düzeltmeye calısma cabalarını anlamıyorum:D gecen günkü hesaplamadanda hata var. 1 tane 20 seviye taş elde etmek icin kaç tane 13. seviye taş lazım iyi hesapla bakalım:D

9. özkantr

özkantr User

benım hesabımda hata yok :) ayrıca senı neden duzeltmeye ugrasayım. fazladan katlama yapıp hata yapmıs olabılırım beşer şaşar :) ama yenıden hesapladım 16,384 lazım

10. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

arkadaşların dediği gibi barutlu sıkınca gülleniz fazla gider iki türlü deneyin. barutsuz normalse hata yoktur. denedim hata göremedim

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.