oyun sorunu inci eksigi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve âyı.ß0qân-Uqu® tarafından 18 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Madem inci gitmiyordu alırken sorun yoktu ve bir bildirim yapmadınız bize. Eksi inciye inincemi sorun oldu! Hesabınız eksiye inmese emin olun yazmazdınız bile. Herhangi bir işlem yapılmayacaktır zira eksi inciye programcılar tarafından indirildi

Saygılarımla,

Cavdar
    Bu bana suportun atigi msj ben 2 hafta once kristal aldim pazardan inci gitmiyordu bu gun gemime girdim 20 milion eskik inci var gemimde sizin sorunlarinizdan bizi suclamaya calisan adminler var haber verseydiniz diyo haber versem sanki odul verecekler sizin sorununuz yuzunden gemimde 20 milion inci eksik var zaten oyunuda bunda sonra brakicam kac yildir oynuyorum bi defa adam gibi su sorunlari duzeltemediler biktim artik nerdeyse suport kufr eder gibi msj ati

2. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Kendiniz Belirtiyorsunuz. ''2 hafta once kristal aldim pazardan inci gitmiyordu'' diye. Böyle bir şey olduğunda siz bu fırsattan yararlanmışsınız. Bunu yetkili şahıslara belirtmeniz gerekirdi. Sonuçta Kristal İnciyle alınan malzeme. Ve siz bi nevi hile yapmışsınız. ve kurallara aykırı olarak geminizden de inci çekilmiş bu Normaldir. Hatta geminiz bile banlanabilirdi. Ve boşuna yazmanıza gerek yok. Hiç bir şey değişmez. çünkü haksızsınız davanızda.. iyi oyunlar.

3. Ben burda sorunlari iletsem sanki bana adminlik vericekler kendi sorunlarini oyun adminleri duzeltmeleri lazim ben programla falan cristal almadim beni bu ilgilendirmez ben pazardan cristal cektm incim gitmesi o adminlerin sorunu bize yansitmasinlar

4. Zaten bu oyunu dogru duzgun yonetselerdi aciklik falan kapatsalardi o kadar gemi kapanmazdi ama en sonunda oyunu brakmam icin bi neden oldu bu oyuna para basladigin gunde beri para yatirmadin bu gune kadar yarirmadim bu oyun icin degmez

5. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Bak güzel kardeşim. Bir şirket düşün. 500 çalışanı var.. Ve bu işçiler ay başı ya da haftada bir maaş alıyorlar.. Bigpoint de öyle.. Şimdi sen hile yaptıgın zaman. onların haklarını yemiş oluyorsun.. bu durumda kul hakkına giriyor. Seni ben anlıyorum. madalya vermezler elbette, Ama sen insanlık görevini yapmış olursun..

6. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Ayrıca Supporttan Cavdar Bey Cevap vermiş. Forumda sizin sorununuza yardımcı olamazlar. Sizin işiniz Supportla.

7. Kardes ne hilesi ben kristal aldim incim gitmedi simdi bu oyun hatalari var diye oyuncular mi suclu oluyo gozunu sevim oyunda binlerce hata var herkes bi acik kulaniyo hatalari bulmak icin sirket adminlere para oduyo biz bu hatalari surekli soylesek adminler yan yatip uyuyo 3 4 aydir rutbe sorunu var onu duzeltemiyorlar ben dahs ne diyim artik seafight parayla oynayan oyunculara deger veriyo nerde o eski seafight bu oyunda parasiz oynamak cok zor bide dusmanin full vodo topu vs guverteler falan olunca onu full canla batirmak nerdeyse imkansiz oyunda hala aciklik var ama ala duzeltmiyorlar bu onlarin sorunu bizim degil onlar para aliyorlar biz almiyoruz

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

20 milyon incilik kristal alırken aklınız neredeydi? 20 milyon inci diyoruz 300 - 500 bin incilik birşey olsa anlarımda sizinki 20 milyon resmen çıkar amaçlı kullanmışsınız aynı diğer filonuzdaki oyuncular gibi!

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.