OYUN SORUNLARI BIKTIRDI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheRemix* tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TheRemix*

TheRemix* User

oyunda birsürü açık hata vs var çok severek oynadığımız bu oyunu şimdi acaba ne tür sıkıntılarla karşılacaz diye açıyoruz ayriyetten bir açık ortaya atıyorsunuz yapan kazanıyor biz yapmıyoruz adamlar banlanır diye bannlanma vs yok adamlar sırf o geçen eventte grup haritasına girerek 6 7 milyon inci kastı biz yapmayalım yaptırım olur dedik fakat kaybeden biz olduk.Botlara engel olamıyorsunuz biz yapmıyoruz fakat nereye kadar bu böle devam edecek para ile yaptığımız şeyleri bedavaya yapıyorlar üstüne dalga geçıyorlar bugün korsanlardan mürettablarım gitmiş ya birşey yaparken birşeyide götürmeyin her biryamada bilerekmi açık veriliyor onu anlayamadık bir türlü gerçekten sıkıldık artık aynı şeyler 7 8 yıldır bir oyunda aynı şeyler olmaz ilgililer iletin lütfen teşekkürler

2. bana 80bin vuranlar coğaldı nasıl bir açık kullanıyorlarsa artık. havai fişekle 80bin kritik yiyorum. adam birde benden hızlı vuruyor yani kıyamet topuda yok vurması imkansız. 50-60bin vurduğum oyuncularada 30bin anca vurmaya başladım
    fidler gene aktif olmuş şuan rakiplerin paralarını coğaltan inci ve harita katlayanlar var
    bazen kabuk kırıcı güllenin vuruşu kayboluyor göremiyoruz kaç vurduğumuzu oyun ara sıra kitleniyor gemi geriden gidiyor