Oyun Sistem Botu Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «КяǎŁǍяťuя» tarafından 16 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ben birkaç oyun daha oynuyorum daha çok A oyunu ve B oyunu tarzı oyunlar bunlarda mesela boss haritası görev haritası falan oluyor oyuncular bunları yapmak istemediği zaman otomatik bir menü var onu tıkladiğimizda bossu kendisi yapıyor bu oyundada böyle bir yenilik olamazmı özel haritalar için böylece bot kullanımı düşer veya bot kalkar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2017
  2. Menetli

Menetli Guest

Merhaba ,

İlk olarak bu forumda Bigpoint oyunları haricinde oyun isimleri vermek yasaktır.Bu kuralı bilmediğinizi düşünerek mesajınızı düzenledim.

Şuanda bu tarz bir sistemin gelmesi söz konusu bile değil.

Saygılarımla.

NightWish66 bunu beğendi.
  3. söz konusu değil hımm demek botu engellemek istemiyorlar doğrudur zaten bu botlar genellıkle almanlar tarafından yapıldıgı ve oyununda almanların oldugundan dolayı mantıklıdır bu karşilaştirma bunu iftira olarakta algılamayın bunu siz ve yetkililerde iyi biliyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.