Oyun penceresi hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve emresal95 tarafından 27 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emresal95

emresal95 User

İlk olarak Google chrome tarayıcısını kullanıyordum. Hata verdi herkese verdiği gibi. Sonra Mozilla yı denedim bi süre oynayabildim. Fakat sonra oyun ekranındayken sağ altta bir pencere açıldı tıklayınca sayfanın süzgeçe takıldığını söyledi. Şuan mozilladan seafight erişimini tamamen kaybettim. Explorer tarayıcısı zaten uzun süredir kullanamıyorum. Çabukcak virüs kapıyor ve reklamla doluyor. Gerçi ondanda denememe rahmen reklamlar oyun ekranını aşağıya kaydırdı ve oynanmaz hale geldi. Şimdi bu kullanıcı hatası olmadığını hepimiz biliyoruz. İstediğim tarayıcıyı kullanamıyorsam bu oyun odaklı bir hatadır ve oynanabilirlik oyundaki en önemli şeydir. Bence oyundaki etkinlikler falan filan bunları bırakın bir an önce oyunu oynanabilirlik seviyesine getirin.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetinizii dile getirmişsiniz sorun kaynaklarını anlatmışsınız. çözümün yazdığınız cümleler içerisinde olduğunun farkında değilsiniz. eklentilerden reklamları kaldırın. denetim masasından gereksiz eklentileri silin sorun çözülecektir

yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.