oyun paraya döndü alın o zaman benden fikirler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HATAYLI_KORSAN tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1.şu pazarlardaki 1 tane kartal gözü için teklif veriyorsun vs.... ler değişmesi lazım 1 tane nedir yav? en az 10 tane olması lazım
    2.vudu topu parayla alan aldı.şimdikiler ise zor alır ama parayla alınanlarıda mağdur etmeyecek fikir sunuyorum.her etkinlikte sadece en fazla 10 vudu topu alabilirsin vede maliyeti 1 VUDU TOPU:60 BİN İNCİ OLACAK ve sadece KARABORSA da satılacak.1 etkinlik ayda 1 olduğunu düşünürsek ortalama 30 ayda ancak tamamlar vede 300x60 bin inci=18 mil inci bu kadar incide parayla vudu topu çekenleri mağdur etmez düşüncesindeyim.
    3.KRİSTAL NİMETİ çıkmıyor sandıktan alacağımız tek yer harita oda verirse o zaman ne yapılacak haftalık KRİSTAL NİMETİ 5 tl den satılacak en fazla 28 gün alınabilecek.
    YORUMLARINI BEKLİYORUM .....

2. tek destekledigim 1

3. DESTEK İÇİN TŞK 1 NOLU FİKİR ZAMANI GELDİDE GEÇİYOR.

4. HATTAP

HATTAP User

değerlendirilebilir.1+2+3

5. 1.maddeye katılıyorum 2.side şöyle olabilirdi etkinliklerde sıralamada ilk yüzden rasgele 5 oyuncuya vudu topu verebilir.

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  6. Maryo26

Maryo26 User

vudu topunun satılmasına karşı olan arkadaş oyunda yengec veya karaborsadan (arasırada olsa) kazanılabilcek bir ödülü ve geçici bir ödülü parayla satılmasını istiyor pekin eden vudu topları karaborsaya konulsun 30 ayda 18 mil inci çok basit bir rakam en ufak gemide bile olabilcek şeyler bunlar. oraya birsürü para dökmüş oyuncular bunu 1 yıl 2 yıl fazla vursun diyemi aldılar tabikide hayır karaborsaya çıkmasına kesinlikle karşıyım ve kristal nimetinin satılmasınada 1.fikir olabilir

7. Bende 2 .fikre yorum yapayım 60 bin inci fazla bu oyunda çoğu oyuncu 30 luk top kullanıyor gir TS te sor kaç geminin ful vudu topu görürsün % 80 ful değil ne zaman fuller dersen eğer zamanını bekleyin derim.kimse düşünmüyor vudu topu önemli değilki vudu rahibide lazım yoksa 30 luk toptan farkı yok emin olun onun için vudu toplarını herkes alır etkinlik yada inciyle sonrada herkes parayla vudu rahibi alır daha çok para kazanır Seafight ...

8. yorumlar için tşk konu güncel

9. özkantr

özkantr User

dıyosunuz kı oyun tamamen paraya donmus bıraz da ben ekleyeyım :) nedır 18 mıl ıncı? aşamalı top gelıştırme olmalı. 5. sw 30 lukları 10bın ıncı karsılığında 6 sn de vuran topa 6snde vuran topu da 25bın ıncı karsılıgında vudu topuna. vudu topunu da 10 bın ıncı karsılığında yıldırım topuna donusecek

10. 2 çok güzel bir fikir . Hani düşünüyorum da 60 k yada 100 k yap bir topu alan alsın hem +1 tirilyon gülle sahibi gemiler için de incisini harcaması için bir yer ortaya koyar. 6 senedir bu oyunun içindeyim ilk başlarda inci yığar top ve gülle alırdım ama vudu topu çıktı çok pahalı alsan "3 ayda rahip gidecek zaten verdiği 30 top böyle oynarım patlarım ama olsun en azından aklım rahat olur" düşüncesindeim. Bilmiyorum da etkinliklerle vudu topunun gelmesi ve normalin üstünde bir inciyle satılması güzel birsey görüşündeyim tabi oyun yetkilileri bu konu hakkında ne derler bilmiyorum