Öneri Oyun Paket Ücretleri Düşmeli Diyorsanız

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve кυαѕαя.тя tarafından 2 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tr Fiyat Değişikliğine Gidilmeli mi ?

1. Fiyatların yüksek olduğunu düşünüyorum, indirim yapılmalı.

93,7%
  2. Fiyatlar güncel olarak uygundur.

6,3%
  1. Merhaba;

Biliyorsunuz birçok serverda kur üzerinden paket ücretlendirmeleri yapılıyor.
    Tr serverlarında ve Türk oyuncuları için kur hesabı yapılarak yapılmakta.
    Yalnız bu ücretlendirmelerin bazı oyuncularımız için pahalıya geldiğini düşünüyorum.

Bkz. Kura bağlı paket fiyatlarında değişikliğe gidilmişti.Ancak kur düşüşü yaşandığında olumlu bir değişime henüz gidilmedi. Eğer sizde Faydalı bir görüş belirterek fiyatların indirilmesi gerektiğini düşünüyorsanız Anketi Doldurarak görüşünüzü belirtin.

Bu Sonuçların Olumlu/Olumsuz bir yerlere ulaşacağına inanıyorum.

2. Kur farkı etken işte canım ülkemizde döviz sabit değil ki oyunda haklı ama şey olabilir ne bilim kur sabitleme yani 4 liraya sabitlense fiyatlarda indirime girmiş olur.Hemde daha cazip duruma gelirse paket çekmeyen oyuncularda, uygun fiyatmış diyip paket çekebilirler

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  3. dvsaral

dvsaral User

bence insanların gelirleri üzerinden hesap yapılmalı. asgari
    ücret baz alınarak paket fiyatları belirlenmeli. avrupada yaşayan birinin çektiği paketin asgari ücrete oranı ile türkiyedeki birinin çektiği paketin asgari ücrete oranı arasında çok fark var.

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  4. Kaiツ

Kaiツ User

Neyin kur farkı kardeşim fabrikada üretim mi yapıyor allah aşkına? Şimdi başka oyunları örnek göstersem suç olacak, söğüşlemek için bahane üretiyorlar neymiş kur farkıymış sanki kıyamet balyozunu almanyada üretip türkiyeye yolluyorlar

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  5. ben turizimciyim gecen sene avroyu 5.5 sabit kurdu işletmelerle hiçbiride avro 7.5 tl oldu ben fiyat artışı yapıyorum demedi dünyanın sayılı otelleri bunlar seafigt satış pazarlamasını kim üsleniyorsa hayranım ticaret böyle yapılır 20 topu 179 tl satan satış pazarlama müdürünün elinden öperim her sene yeni bir top ve yeni bir sistem ve bol kazanç piyasaya balyoz enjekte edip miçoyo kaldırıp acı verici topu pazarlamak bence ödül alınabilecek bir ticaret yöntemi biz turizimciler olarak toplumda iyi gözle bakılmıyoruz uşkatcı dolandırıcı şekilde bence bizler birer melegiz en son rodos da 8 avroya kahve içmiştim birde 20 top 179 tl bence çok komik

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  6. Toretto42

Toretto42 User

Yeni gelen azalan ödüller güncellemesinden sonra oyun berbat. Iyisimi paranizi bu bos oyuna vereceginize giden gezin tozun eglenin belki disarida kendi paranizla rezil olmassiniz.

7. karthagos

karthagos User

Bu oyunda kur sabit zaten. Alman serverinda 10 euro ya satılan şeyin trde 60 lira olduğunu mu sanıyorsunuz? Hayir 30 lira. Adamlar yarı fiyatına satış yapıyor türk serverına. Senin ülkenin ekonomisi çökmüşse adamlar ne yapsın?

8. FamousDex

FamousDex User

+1

9. FamousDex

FamousDex User

Cahil Cahil konuşma kardeşim. ne sabiti ? bi git geri bildirim duyurularına bak. admin duyurularına bak. oku biraz ya . gelmiş sallıyor yok senin ülken şöyle yok kur şöyle.

10. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Diğer üyelere karşı üslubunuza dikkat ediniz.

Saygılarımla.

11. karthagos

karthagos User

Bence öncelikle sözlükten sabit kurun ne demek olduğuna bakmalısın. Euro 1 kuruş arttığında oyundaki paketler de o derece pahalanmıyor tr serverinde. Şu anda oyunda kur 1 euro 3 tl olacak şekilde sabit. Gercekte ise 1 euro 6 tl ediyor. Arada zam gelebilir ama indirim gelmesini bekleme. Adamlar gayet inisiyatifli ve anlayışlı bu konuda. Zaten tr serveri de oyunda en ucuza paket alan server.

12. 20 top 179 tl çok ucuz

13. FederaLs

FederaLs User

:D güldürdü :D

14. hoş geldin , senin ödeme noktanda anlık fiyat değişiyor sanırım bizimki öyle değil bizim ki duyurulardan sonra düzenleniyor ve bir sonraki duyuruya kadar aynı kalıyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2019
    karthagos bunu beğendi.
  15. Çooook ğahalı cidden