Oyun Kasmaları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 22 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. heaty

heaty User

oyunumda donma kasmalar var heleki yanımda 5-10 oyuncu olduğu zaman. Bu sorunun yarısı benim bilgisayarımdan kaynaklanıyor biliyorum.Ama oyun içi yapabilceğim bir ayar veya bir yöntem varmı azda olsa rahat oynayabilceğim

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Ram konusunda tasarruflu bir tarayıcıyı kullanın. Sürekli tarayıcınızı temizleyin. Masaüstüne sağ tık yaparak ekran kartı kontrolünüzü açıp tarayıcınızı ekran kartınızla çalışmaya ayarlayın. Flash player güncellemenizi sürekli yapın. Bu tarz işlemler kasmayı büyük ölçüde azaltacaktır.

İyi Oyunlar

3. atlas42

atlas42 User

Ben operadan explorer e geçtim. Tavsiye edebilirim.

4. heaty

heaty User

explorer denedim evet kasma azda olsa azaldı ama bu seferde nickim düzgün görünmüyor ve bazı oyuncu isimleri ve filo tagları bozuk görünüyor bu sorunu nasıl halledebilrim ? Bir eklenti filanmı eksik acaba tarayıcıda

5. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Her tarayıcının desteklediği simgeler farklı olduğu için bu durumun oluşması normaldir. Tamamen tarayıcıyla alakalı bir durum.

İyi Oyunlar

6. heaty

heaty User

bana düzgün görünmüyorken başkasıdamı böyle görüyor yoksa düzgün şekildemi görür acaba ?

7. Hangi tarayıcı önerirsiniz ?

Ekran kartı kontrol sistemini daha net açıklaya bilirmisiniz ?

8. bonus haritada elit gülle sıktıgım zaman elit puan kazanıyormuyum

9. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Evet elit puan kazanırsınız ancak sorunuzunun içeriğinden farklı konulara mesaj yazmayınız. Ve sorularınız için konu açınız.

İyi Oyunlar.

ÇaÇaRoN[C¤] bunu beğendi.