Oyun kasma sorunu - Gereksiz hesaplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈ŞДNS≈MΣLΣĞİM≈C¤ tarafından 29 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

...

1. 3 gün kuralı gelsin

2. IP chat banı gelsin

3. Hiçbiri gelmesin oyun kasması iyi

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;
    Mega TR sunucusunda her hafta ortalama 1-2 kere kasma sorunu oluyor ve sabah resetine kadar devam ediyor. Diğer sunucularda aynı sıkıntı yok. Bunun sebebinin Mega TR'de ki gereksiz hesaplar olduğunu düşünüyorum. Zamanında İngiltere sunucusunda da oynadım orada insanlar globalden ban aldığında ban sürelerinin dolmasını bekliyor globalde insanlar sohbet ediyor hakaret az bu yüzden banda az Mega TR'ye baktığımızda tam tersi sürekli bir gerginlik var sürekli kickler banlar havada uçuşuyor ve ban yiyen oyuncular ben bunu dedim ban aldım cezam bu demek yerine yeni hesap açıp küfür ediyor hakaret ediyor vs. Bu açılan chat banlarıysa sürekli sistemde birikiyor 2 sene boyunca silinmiyor ( 2 sene diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim)
    Bu kasmaların önüne geçmek için mail onayı getirilebilir - mail onayı olmayan hesaplar 3 gün sonra ki sabah resetinde otomatik silinir - vb şekilde.
    Global banları gemi ID üzerinden değil IP üzerinden atılabilir böylece açılan chat gemisi de otomatik olarak banlı giriş yapar bu sayede yeni gemi açmaların önüne geçilmiş olabilir.
    Her iki ihtimalde de yakın zamanda boş hesaplar için büyük bir temizlik yapılmalı artık insanı çileden çıkartıyor bu kasma sıkıntısı.
    İyi görevler dilerim..

яoтαsız bunu beğendi.
  2. Çözüm gâyet mantıklı geldi bana, katılıyorum.

3. Melih

Melih User

Serverde normal oyuncu kadar bot hesabı var buda donmaya sebeb olur okadar program oyuna erişim sağlıyor sonuçta son yapılan güncelleme ile artık bot haritası 5 level ve yukarı çıktı okadar botta hileli gemi var ama ban atılmıyor bide gereksiz kac yıl önce açılmış hiç grilmeyen hesaplar temizlenmeli en azından 2 3 levele kadar olan hesaplar temizlensin

4. atlas42

atlas42 User

Aynı IP üzerinden bir sunucuda birden fazla hesap açma izni kaldırılsa daha rahat bir oyun ortamı olabilir.

5. @Bigpatron bu konuda düşüncelerinizi, hatalı veya eksik olduğum konuları belirtirseniz destek olursanız sevinirim

6. Mantıklı birşey olabilir fakat oyunun asıl kasma sebebi internet sayfası üzerinden oynanıyor olması bu kadar grafik ve sistemi kaldırmıyor diye düşünüyorum. Oyundaki efektler düşerse kasma sorunuda düzelir gibime geliyor.

7. aynı efektlere sahip ingiltere ve almanya serverları kasmıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.