Oyun ile İlgili Sorular

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jackdwight tarafından 2 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackdwight

jackdwight User

bayadır yoktum neredeyse 4-5 senedir aralıksız girmiyordum bu aralar arada yine uğramaya başladım ve bir kaç sorum var.

öncelikle pırıltılardan hız puanı hala çıkıyor mu? ve bu hız puanları geminin max hızına yaklaşmasında yardımcı oluyor mu ve yelkenler düştüğünde falan etkisi oluyor mu, belli bir düzeyin üzerinde hız puanımız varsa?

önceden altınla alabildiğimiz komutan vardı sanırım şimdi sadece inci ile mi var?

koordinat pusulasını nasıl açıyorduk? hani gideceğimiz yeri yazdığımız.. ve otomatik gemiyi götüren

ve önceden her hafta sonları neredeyse hiç sekmezdi.. cumartesi veya pazarları mutlaka x3 günleri çıkardı, hala haftalık bir şekilde devam ediyor mu o x3 olayı? tahmini bir şey söyleseniz, lütfen oyunu takip ediniz deyip geçiştirmeyin.

son olarak ta kalelerde indirim günleri oluyor mu ve ne sıklıkla oluyor genelde? aylık olarak mı? her ayın sonunda falan mı. nasıl bi sistem var.

Son düzenlenen: 2 Ekim 2017
  2. Menetli

Menetli Guest

Selam @jackdwight ,

İlk olarak pırıltılardan artık eskisi gibi hız puanı çıkmamakta.Hız için artık oyunda hız taşları ve kalede stoklar mevcut.
    Hafta da ortama 2-3 gün x2 ve x3 çıkmaya devam etmekte.
    Son olarak da kale günleri için kesin bir zaman aralığı bulunmamaktadır.

Oyunu kısa sürede çözmeniz için Seafight Güncesini incelemenizi tavsiye edebilirim.

Saygılarımla.

3. jackdwight

jackdwight User

teşekkürler yanlış hatırlamıyorsam önceden neredeyse her özel mürettebat üyesinin altınlı versiyonu vardı, gözcü, dümenci falan şimdi sadece inci ile alınanları mı var yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Janissary bunu beğendi.
  4. Menetli

Menetli Guest

Merhaba ,

Şuanda bazı mürettebatların altın ile alınması da mevcut fakat siz daha önce aldıysanız satın alabileceğiniz bölümde gözükmüyor olabilir.Bunun sebebide geminizde mevcut olmasıdır.

Saygılarımla.

5. jackdwight

jackdwight User

şimdi baktım da diğerleri gözüküyor mürettebat kısmında aktif oyun ekranında. ama aralarında komutan göremiyorum, oyun sayfasından baktığımda ise sadece inci ile alınabilecek komutanlar var. altınlılar yok, bunun sebebi nedir? incili komutan almak zorunda mıyım?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.