Öneri Oyun İçine Reklam Yerleştirme

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve radres_61* tarafından 3 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. radres_61*

radres_61* User

merhaba öncelikle şu konuya değinmek istiyorum oyun içi eşitsizlik çok misal para veren oyuncu ile emke veren oyuncu arasında bile dağlar kadar fark var. Oyuncu yapımcıları sonucta bi ticaret olarak buna bakmakta biz eğlenmek zevk almak için. Ama para yatırılacak şeyler top gibi ana güç faktörü olmasa veya para yatıranla emekci oyuncu arasında vuruslar 10-15 k oynasa iyi olur.seafight yöneticileri parayı topta değilde bence bot kullanımı serbest olsun ve botlar için özellikle haritalar ayrılabilsin bizat botu seafight satsın. oyun içine reklam yerleştirerekde para kazanabilir sonucta 47 milyon oyunculu bi oyun.bunun reklam izlenme oranından gelen günlk gelir hal hal de seafight yapımcılarna yeter ve yeni oyuncu kazandırarak bu reklam gelirlerini artırabilirler. oyunda ufak tefek seyler para ile satılsın ama ana cam damarı olan seyler değil misal çarpmalı mayın paralı kalabilirdi. Bu konu hakkında çalışmalarınız olursa eminim ki oyun daha zevkli olacağını düşünüyorum. iyi günler.
    Saygılar.

2. rkclub1

rkclub1 User

katılıyorum özellikle oyuncular arasında ki rekabeti öldürmemelisiniz parası olan her zaman daha güçlü oluyor ve oyun oynanmaz hale geliyor