Öneri Oyun İçi "Otomatik Av"

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve [ASİL]COMMANDER tarafından 8 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Otomatik av gelmeli mi?

Anketin kapanma tarihi 8 Ekim 2019.
  1. Otomatik av gelebilir

84,6%
  2. Otomatik av gelmemeli

15,4%
  1. Kimse kimseyi kandırmaya , beni linç etmeye çalışmasın. Seafight bot kullanan oyuncuların önüne geç(e)miyor.Çünkü bot kullanan oyuncu indirim çeker, katlayıcı çeker , paket çeker vesaire... sizler zaten her şeyin farkındasınız

Ben seafight adına bir çözüm buldum bu işe,Otomatik av. Makul bir fiyata ya da ücretsiz olarak satılacak olan bu otomatik av ; Hem seafight'ın işine gelecek hem de oyuncular genel olarak ortak bir noktada buluşabilecek. Azalan Ödüller sistemi yerine böyle bir sistem getirilmeli.

Üstlerinize iletirseniz memnun olurum modlar , fikirlerinizi belirtiniz ayrıca rica ederim konu hemen kapatılmasın...

Gelmemeli ise neden gelmemeli acabaa fikir belirtir misiniz?

Son düzenlenen: 8 Mart 2019
    __*O*B*I*W*A*N*__ bunu beğendi.
  2. huseyinntr

huseyinntr User

otomatik av ile tam olarak neyi kastediyosun?

3. Yasir2358

Yasir2358 User

Gayet guzel bir oneri diger online oyunlarda oldugu buradada olmali , madem önüne gecemiyorsunuz siz uretin herkes sizden alsin ve adaletsizlik olmasin isteyen kullanir isteyen kullanmaz.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  4. Gayet iyi fikir, hem harita vurmak vs. kolaylaşır %10 saçmalığı da kalkar. Seafight da baya para yapar bu işten.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  5. Bir botun yapabileceği çoğu şeyi yapan bir yazılımdan bahsediyorum. Botların önüne geçmedikleri için saçma sapan sistemler getirip duruyorlar,bot kullanmayan oyuncular da mağdur oluyor,Botu kullanan yine parayı kırıyor. oto av sayesinde hem bot sistemi seafight'ın tekeline geçmiş olacak hem de oyuncular için daha adaletli bir ortam sağlanacak diye düşünüyorum.

6. Neden hiçbir mod raporlarına eklemedi acaba bu öneriyi veya cevap yazmadı öğrenebilir miyim?