Oyun içi moderatör

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ozsecen tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ozsecen

ozsecen User

Oyun içinde bi moderatör görevlendirseniz.Oyuna yeni başlayanlar sorularını ona sorsa.bir çok kişi oyunu çözemediği için bırakıyor.Kendimden örnek vereyim.Daha öncesinde de üye olmuştum çözemedim bıraktım.Bu sefer baya bi uğraştım çözdüm oynuyorum.Hergün onlarca kişi üye oluyor 2 si anca devam ediyor.Onun yerine bi moderatör olsa 10 dakikada bir sistem flood geçse sorularınızı bana sorabilirsiniz diye.bunu gören çaylak da sorsa tüm sorularını.Son derece faydalı olur diye düşünüyorum.

2. forumda yeni başlayanlar için açılmış bir bölüm var.Oraya yazarsan yardımcı olurlar.İstediğini sor sınırı yok aklına takılan herşeyin cevabı orada vardır.Tek kişi bile yanlış bilgi verebilir ama toplu verilen cevaplarda doğruyu bulma ihtimalin daha fazladır