Oyun İçi Bug ve Botlar Hakkında

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by servet00, Jun 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baba64

baba64 User

Sayın Menetli 3hafta önce gerçekleşen pazar bugunu oyun genelind yaklaşık 200-250 gemi yaptı kullandı ancak 10 kişi anca banlandı . Bu olay diğerlerinin yanına kar kaldı destek ile iletişime geçtiğimiz zaman gerekli incelemeler yapılmaktadır denilip iletişim direk kapatılıyor . Bundan aylar önce acı verici bugu yapıldı (seafight tarihinin en kötü bugu) insanlar gemilerini acı verici ile doldurdular 3-4gün içerisinde geri çekildi acı vericiler ancak serverde önceden ezik olupta bugdan sonra sağlam kalanlar bariz belliydi anlayacağınız acı vericileri çekilmeyen hesaplar bile mevcut şuan biz paramızla fullüyoruz onlar bug ile toplar halada geri çekilmedi support olduğu gibi izliyor durumu , ödeme geçmişi ile gemilerdeki top sayısını karşılaştırın diyorum yine aynı sonuç işlem yapılacaktır diyor. 6 ay oldu bazı kişiler 200-300tane acıverici topu para vermeden aldı bunun hakkını kim ödeyecek ? Burada hak yenmiyor mu ?
    Gelelim 3hafta önceki buga herkes yıllarca buff aldı şuan oyunda kiminin gemisinden hepsi çekilmiş kiminin gemisinde duruyor kiminde birkaçtanesi duruyor , bu banlamalar neye göre yapıldıda bugu yapanların hepsi yerine 10 15 kişi banlandı ?

2. KingRagnar

KingRagnar User

Öncelikle Merhaba. Tüm Yetkililer

-haksız kazanç sağlayanların tespitini yapmalısınız ve kişilerin hepsini ayırt etmeksizin bulup kapatmalısınız. programcılara burada çok iş düşüyor. Destek ekibi ise kendilerine gelen şikayetleri manuel olarak hesapları incellemeli ve kapatmalıdır. eski seafight sahipleri bunu çok iyi yapıyordu. hesapları 6ay ,1yıl ,sınırsız kapatıyordu bot taramalarını iyi ve etkin bir şekilde yapmalısınız.

- Alışveriş Noktasından Acı verici topu ve diğer topları katladılar. buğ oldu halen hesaplardan çekilmeyen acı verici toplar bulunmakta

-Oyun Ekranındaki Markete de oluşan buğda geçmişte aldığı paket top yağmacının ödülündeki içerikleri , top geliştirme , buf ve her türlü itemleri katladılar çoğunda bu öğeler halen bulunmakta banlanan yok 3 5 kişi banlandı her serverde neredeyse çok az banlanan. yapanların hepsinin hesabı kapatılmalı ve bu öğeleri silinmeli

-Gülle katlama buğu oluştu bağzılarından bunlar çekildi ama helen hesaplarında o gülle duran oyuncular var

-Bokor suba kazanında yeni yenilik geldi buğ yapan oyuncular var

Buğ ve hileyi yapan herkezi adil bir yönetim anlayışı ile cezalandırınız.

bilmediğimiz ve duymadığımız nice buğ vs vardır. Bot kullanımı söylemiyorum zaten başlı başına sıkıntı ve seafight pasif duruyor buralarda.
    muhtemelen oyuncuları kabetme riskini göze alamıyor. ve caydırıcı herhanğibir cezai müeyyide veremiyor.

bizler buraya emek ve para yatırıyoruz hepimiz birer müsteriyiz paramızın karşılığında buradan hizmet ve adil bir oyun istiyoruz.Oyun kuralları GİŞ lerde örnek veriyorsunuz protesto vs şirketi kötüleme ve benzeri peki şirket bug ve hertürlü illeğal kazanç sağlayan oyuncuları ne yapabiliyor;

•Şirket peki müsterine adil ve adeletli bir oyun sunabiliyor mu ?
    •bug , hile ,bot kullanımında müsterilerini cezalandırabiliyor mu ?
    •Teknik destekde eskiden olduğu ğibi şikayet üzerine hesapları inceleyip cezalandırabiliyor mu ? ( İllegal kazanç sağlayanlara )

Eski seafight Oyunu daha eğlenceli ve daha güzel ve zevkliydi tamamen paraya dayalı bir oyun anlayışı yok idi.

Hizmet aldığımız şirketen iyi güzel bir teknik destek ekibi olmalı forum ve supporta çoğu zaman yetkililer pasif kalmakta ve insanlara otomatik cevaplar vermektedir. hemen konuları kitleyip gereksiz görmektedir. supportta ve forumda bu çok sıklıkla yaşamaktayız.

fikirlerimizi ve isteklerimizi umarım uyğullarsınız.

Emekçi sınfa korur devlet başa dersiniz Müsterinizi korursunuz ve seafight geleceğini o koruduğunuz emekci insanlar ve getirdiği insanlar belirler. o sınıfı hiç birşey yapmadan azarlayarak iyi bir teknik destek vs sunamazsanız kuzğun leşe atarsınız bütün seafight geleceği ve değerleri heba olur kimsenin oynamadığı bir oyun olur.

Umarım daha iyi bir seafight için Devlet başa der elinizi sıvarsınız Seafight ekibi olarak

iyi çalışmalar Sayğılarımla

3. +1

Sonuna kadar haklısın kardeşim. yönetim anlayışı değişmeli ve bug ve bot kullananları bir an evvel hesapları kapatılıp katlama yapılan malzemeler çekilmelidir

4. ZİRKZAV

ZİRKZAV User

+1

kesinlikle kapatılmalı

5. KanaKaN*

KanaKaN* User

+1
    doğrusun gardaşım
    kurala göre değil duruma göre adalet benimsenmişse böyle bir oyun olmazda oynanmazda umarım bakış açıları değişir

Edhho.b8, Casa and Jumanji12 like this.
  6. sametemir

sametemir User

aynen katılıyorum haksız kazançla oynamaya müsade ediliyorsa madem bizdemi yapalım bostan yere yatırım yapıyoruz yada oyunu bırakmak lazım galiba

7. Jumanji12

Jumanji12 User

+1

diline sağlık kardeşim.

sametemir birşeyler yapılmalı kardeşim seviliyorsun :D

Edhho.b8, PlayBoy* and Casa like this.
  8. Casa

Casa User

+1

global 6 sunucusunu taramaları yeterli bir dünya buğlu hesap var :D

Edhho.b8 and PlayBoy* like this.
  9. Casa

Casa User

buğu yapamayınca ses çıkaran buğu yapınca ses çıkarmayan arkadaşlarımız saygılar sevgiler :D oyun sizin ve yöneticilerin yüzünüzden bu halde değişir ve gelir inşallah

Edhho.b8 and PlayBoy* like this.
  10. PlayBoy*

PlayBoy* User

+

kurallcı ve kuralı uyğullayan bir yönetim hepimize gereklidir bence yasadışı işlemleri yapanları bulunup kapatın.

:(:):confused::cool::D

Edhho.b8 likes this.
  11. Edhho.b8

Edhho.b8 User

+1

caydırıcı kurallar ve cezalar gelsin. :D

12. bu en son gelen ban dalgası resmen rezalet ben hayatta bot kullanmam diyen insan bile artık bot kullanıyor ..

13. Eray966

Eray966 User

Bn de bırakacağım galiba artık oyunu, sıkıldım her gün ks atıyor botlar rızkımı çalıyorlar, hem de hep aynı adam her gün görüyorum herkes de benim gibi görüyor ama banlandığı yok, size kg beyler.

14. sayın admin oyunda taç bugu çıkmış bundan haberiniz varmı

15. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Nasıl olduğuna dair açıklayıcı bir şekilde Supportta mesaj atınız.

Saygılarımla.

16. Bot yine iyi kardeşim adamlar bizim binlerce lira verip aldığımız acı verici topunu beleşe aldı :D

17. T0DJagger

T0DJagger User

Ya şu oyunun nasıl bu hatalara karşı önlem alacağını düşünebiliyorsunuz ? Adamların yaptığı her yama sonrası başka bir bug oluyor. Bir bugu düzeltmek için başka bir bug açıyorlar. Burada eleştirilecek bir şey varsa o da böyle bir oyuna bu kadar zaman, emek ve para harcayan bizleriz. Çok bir beklentiye girmeyin. Eğer Seafight bunları engelleyebilecek olsa en başta bu kadar bug olmaz zaten. Yazılımcı kardeşlerde akraba sanırım ya da maliyetten kısıp testçi çalıştırmıyor adamlar.

18. xxlsea

xxlsea User

Şu bot kullananların taramalarda yakalandığı sırada; kullanıcı isimlerinin ve tüm serverler de ki sıralamadaki yerleri ile ne kadar süre ile sürece banlandığı.. ( yönetici, programcı, modaratör, oyuncu kardeşliği etc.) inandırıcılığınız uzak görünüyor.

Bucalı_35 likes this.
  19. aslında oyun yapımcılarına yazılı hakaret etsem hemen işlem yaparlar ama oyundaki açıklar, botlar, ve değişik işlemlerle menfaat elde edenlere bir şey yapamıyorlar. oyun yapımcıları ile dalga geçiyorlar, alaya alınıyorlar merkezden tık ses gelmiyor, Maaşaallah çok geniş bir yönetim sistemi var...ilgileniyorlar, ilgilenecekler, ilgililer...Seafight ölmüştür.... Allah rahmet etmesin.

20. x111

x111 User

Sayın @Menetli,

Bu yapılan banlanmalar neye istinaden yapılıyor açıklaya bilirmisiniz ? Bundan önce pazar yerinden alınan birden fazla öğe vardı millet hayla banlanmayanlardan şikayetçi. Ben pazar yerine forumdan yayınlanmadan etkinlikte en son alev verip balyoz aldım vs. birden fazla öğe aldım. Yarın bir gün çıkıp bana sen hile yaptın bu sitem açığıydı, biz bunu paket çekenlere yapmıştık deme cesaretini bulacağını nereden bilebilirim ? Biz bunların bug olup olmadığını nereden anlayacağız. Şimdide Saba bugu çıkmış diyorlar. Yetkililerden bunun bug olup olmadığına dair herhangi bir resmi açıklama mevcutmudur. Hayır. Peki neye istinaden bunlar kayıt altına alınıyor banlanmalar vs. olucaktır diye bilgi geçilmektedir. Madem resmi bir şekilde iş sağlıyorsunuz lütfen bana madde varsa maddeli, ama resmi bir şekilde cevap verirmisiniz.

Teşekkürler.
    İyi çalışmalar.

Thread Status:
Not open for further replies.