Oyun İçi Bug ve Botlar Hakkında

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by servet00, Jun 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. servet00

servet00 User

Top katlama. buflarda bug. bakorda bug. botlarin cirit atmasi.hile hurda her sorulana her sikayete ilgileniliyo ilgileniliyor deyip hic bisey yapılmamasi bu isi beceremiyorsunuz bukadar basit.biz buraya para yatiriyoruz ve siz aldiginiz para karsiliginda bizim haklarimizi korumak ve sorunlarimiza cozum bulmak zorundasiniz ama ne programcilarin ne yinetimin kilini kipirdattigi yok. ipin ucu kacti artik ya bir an once bu sorunlara cozum bulunsun yada su gis kurallari sacmaliginin yerine bu oyunda hile hurda serbest biz aylik paket cekimine bakariz sana zorla harca diyen mi var yazilsin.

2. Adam haklı gercekten oyle kim ne yaptıysa yanına kaldı bi ses verin adminler @Bigpatron

3. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

İlk olarak sakin olun.Bizlerde bu durumlardan memnun değiliz.Bu gibi bug kullan gemiler eskiden nasıl tespit edilip işlem yapıldıysa yine yapılacaktır.Bazı şeyler sizin düşündüğünüz gibi hemen olmuyor.Bu kişilerin verileri kayıt altına alınıp herhangi bir itiraz sürecinde önlerine sürmek gerekiyor.Bunun için anlık manüel olarak müdahale yapılmıyor.Sanırım biraz olsun anlamışsınızdır bizleri de.

Saygılarımla.

4. servet00

servet00 User

islem sureci hakkinda bilgim yok fakat son zamanlardaki bu acillar artik gercekten can sıkıcı oluyor ve harcanan paralarin yaninda verdigimiz emek ve haksiz kazanc saglayanlari gordukce sakinligi korumak da zor okuyor.sonucta bunlar acik ve kullanip kullanmamak oyuncunun iradesinde ben zaten bu aciklari kendim kullaniyor olsam hakkimi aramak pesine dusemem fakat verdigim emeklere karsilik kimsenin hakkini yememek icin hicbiriyle ilgilenmiyorum ve oyun yoneticilerinden bu konuda bizim hakkimizi savunmasini bekliyorum.sanirim bende anlattim dusuncelerimi.umarim dediginiz gibi olur .

5. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bizlerde sizler gibi oyuncu olduğumuz için sizleri iyi anlıyorum.Ve emin olun ulaşabileceğimiz en üst yetkiliye bu durumları iletiyoruz.

Saygılarımla.

6. -CaNi-58-

-CaNi-58- User

iletiyoruz konu kapandı işte bukadar çözüm yok

7. Bucalı_35

Bucalı_35 User

yatırmayın oyuna para yapanlar kapatılana kadar çekmeyin paket bakalım ne olacak şahsen ben artık kuruş harcamam hep bi olumsuz cevaplar alım durmaktansa para harcamasını keserim o kadar gerçi yapan her zaman karlı çıktı bu işte bokor açıgı var ne yapıldı dün geceden beri bütün server güvenli limanlardaydı kimsede ses edemedi yapanlar yaptı hepsini kapatamıycana göre çözümde olmayacak bu kadar basit

KingRagnar likes this.
  8. Kaiツ

Kaiツ User

Sakin olunacak bir şey yok. Oyun 1-2 aylık bir oyun değil her yıl ileri gitmek yerine geri gidiyor HER ANLAMDA.. Bu çarkın kırılması lazım gerçekten yoksa yakında hiç oyuncu kalmayacak. Her getirilen sistemde bir bug var. Gemilere ceza vermek kolay peki hiç programcınıza hesap soruyormusunuz neden her gelen etkinlikte bug çıkıyor diye?

Casa, Jumanji12 and KingRagnar like this.
  9. Kaiツ

Kaiツ User

Benim fikrim şu ne kadar rekabet olsada düşmanlık olsada sunuculardaki bütün alyans yönetimleri toplanıp " BİZ 1 AY SAVAŞMAYACAĞIZ VE OYUNA TEK KURUŞ PARA YATIRMAYACAĞIZ." diye bir karar almalı ve herkeste buna uymalı. eğer seafight bi adım atmazsada bu süre uzatılmalı.

10. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bu durumda ben size aşağıdaki kurallı hatırlatayım.

[​IMG] Oyunu kötüleyici - oyuncuları kışkırtıcı, protesto edici mesajlar söz konusu olduğunda yazılı uyarıları takiben o hesap(lar) 3 gün'den başlamak kaydı ile 1 ay'a kadar kademeli olarak yasaklanır. Eleştirilerimizin dozunu kaçırmamak bu nedenle önemlidir.

11. Oyun kuralları GİŞ lerde haksız kazanç sağlayanların tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması, diye de kural vardır diye sanıyorum Admin.

Casa likes this.
  12. arkadaşımızın dediği bence de doğru oyunda çok fazla bug hata ve açık var tabiki olması normal bir yandan çünkü oyun eski halinden yeni bir hale bürünüyor ve illa ki acık bug hata vs olcaktır lakin bizim istediğimiz şey bu hataların ilk önce test serverinde test edilmesi yaptığınız bir yeniliği direkt olarak oyuna sürdüğünüzde malesef böyle bir durumla karşılaşıyorsunuz bot kısmına gelince her şey engellenebilir ama botu engelleyebileceklerini sanmıyorum çünkü hemen hemen her oyunda bu tarz şeyler var ve inanın kodlamada çalısan insanlar cidden akıllı zeki ve işten anlayan insanlar.umarım hatalar buglar acıklar düzeltilir zamanla olan bir süreçtir bu konuda da buradaki adminlere yöneticilere çok fazla yüklenmemek gerekiyor sonuçta onlarda bir çalışan ve kendileri acıpta bu oyunu kodlamıyorlar sağlıcakla kalın iyi günler

Edhho.b8 and Menetli like this.
  13. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bot taraması zaten yapılıyor. Bug kullanlar içinde yama çalışması yapılarak çözüme kavuşmakta zaten.Sadece süreç bazen uzayabiliyor.

Saygılarımla.

14. s.a admin gemi kendi kendine eksiye düşüyr neredeyse dün akşamdan beri girmemişim oyuuna

Casa likes this.
  15. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Eksiye düşüyor derken? Azalan ödül sisteminden mi bahsediyorsunuz?

16. evet aynen oyle dünden beri doğru düzgün oyunada girmemişim

Casa likes this.
  17. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Hesap bilgilerini bir başkasına vermiş iseniz o girmiş olabilir. En iyisi Support'ta yazınız hesabınız incelensin neden düştüğü anlaşılacaktır.

Saygılarımla.

18. BİROYUNCU

BİROYUNCU User

@Menetli hata var herhalde çarpıya bastıgınız takdirde geminiz oyundan çıkmıyor
    batsanız bile nimbusta aktif oluyorsunuz buda - ye düşmenize neden oluyor hesaplarınızdan çıkış yapmayı unutmayın :))

19. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Üst birime ilettim.;)

BİROYUNCU likes this.
  20. yumi

yumi User

Evet bot taraması yapılıyor ama cezalar caydırıcı değil. son ban dalgasından sonra bot kullanmayan hesapları dahi bot kullanırken görmeye başladım.

Kaiツ, Casa and Jumanji12 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.