OYUN İÇİ BİGPATRON

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MİKMİKİ`CG tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni
    181/42040943 bu hesaba chat banı atıldı az once 1 aylık falan az attınız 10 yıllık 20 yıllık atında daha güzel olur ayrıca oyunda adalet dıye bıse yok yenı başlayanlar ıcın hıc bırsey yok son bır saaatte gemım 200 kere falan batırıldı ve bu ortalama olrak 1 saat boyunca gemı tamır etmeye çalışıyor ve başaramıyorum bırak kasılmayı ıncı yok zaten oyunda etkınlık dıyonuz etkınlıkten sadece guclu gemıler ıcin ben yanlarına gıdıyorum batırıyolar ee nerde oyun adaleti madem etkınlık yapıyonuz harıtalara ve oyunculara gore ornegın 1-5 sevıye ıcın 5-10 sevıye ıcın 10-20 sevıyeler ıcın etkınlık daha güzel olur suan 10 level gemımı 1-1 harıtaısnamı goturup ordamı oynayayım ne yapmalı oyuna güzel seyler verın mıllet de zevk alarak oynasın sandıklarda ıse 1500 gülle nedemek ya 1.400 ıncı ye 5 veya 10 bın çıksın ganımet kesesı ıkı kat prıltı viplık gııbı sıklıkla çıksın bulunmaz hınt kuması gıbı 1000 sandıktan 1 tane viplık çıkıyor oda 7 günlük ınsaf bıraz ınsaf yanı sonuçta gemı gelıstırmek cok zor kasılmaya calısıyom sureklı batırıyorlarya ben kufur etmek ıstemıyorum ama devamlı olrak batmaya dewam edınce tepkı olarak duz ara basıyorum kufru acıkcada soyluyom oyuna adalet getırın kı oyun senlensın .... soyluceklerım bu kadar oyunu da daha oynamam herhalde .... hem demın kufur de etmedim yınede banlamışınız.. kufur yok o yazımda...​

2. SOEC

SOEC User

Merhaba,

Öncelikle oyunun en önemli kısmının emek ve sabır olduğunu unutuyorsunuz. Oyun resmi olarak 9. Yılını aşmış durumda. Sizi batıran oyuncular ise en az beş yılını bu oyuna vermiş insanlar. Tohum ekmeden fidan olur mu? Kendiniz çabalayıp bir çıkar yolu bulmalısınız. Bunun için ilk olarak üsluplu bir şekilde davranıp bir filoya başvurabilirsiniz. Filo/Alyans güvencesi altında tılsım haritalarında kendinizi geliştirip başka oyunculara bu tür konular açtırabilirsiniz. Her türlü sıkıntınızı yöneticilere veya oyun sistemine itmekten vazgeçin lütfen. Bu oyun maddiyattan çok emeğe dayalı bir oyun.

3. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Oyunun asıl amacı batmak/batırılmak olduğunu unutmayınız. Diğer oyuncuların sizi batırmasının sebebi rakip olduğunuz için olabilir. Bir filoya girmenizi öneririm bu şekilde dost filolarınız olmuş olur ve ada indiriminden de faydalanabilirsiniz. Chat ile ilgili sorunun cevabını diğer konuda vermiş bulunmaktayım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.