Destek Oyun İçi Alış Veriş Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve IKIZILSAKALI tarafından 14 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya yetkili arkadaşlar 2 gündür alış verişim dolar olarak gözüküyo 1.cisi neden türk lirasıyken kendi kafalarına göre dolara ceviriyolar. 2.cisi iki gündür foruma ve supporta yazıyorum bir Allahın kuluda bu düzeltme işiyle ugraşmıyor. Çokmu zor bu doları türk lirasına çevirmek. Forum yetkilileri supporta yaz diyorsunuz supporta yazıyorum tık yok. Etkinlik biticek alış veriş yapamıyorum güllem bitti. Support'a ingilizlermi çalışıyor yok bilelim ona göre derdimi ingilizce yazarak anlatayım. Bu oyuna yeni başladım ama şimdiden bunalmaya başladım. Türk lirası nasıl kendi kandine dolara döner zati onu hiç anlamış değilim ya neyse lütfen şu etkinlik bitmeden bir an önce tl olarak alışverişin düzeltilmesi istiyorum.!!!!!!!!

ID:1216/288779

2. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Diğer mesajlarınızda size cevap verdiğim gibi forum üzerinden sizin hesabınıza müdahale edemiyoruz.Bunun için Support yazmalısınız.Ve Support’tan gelecek cevapı beklemelisiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.