Oyun Hesabım Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve 61-TrAbZoN-SiNoP-57 tarafından 19 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu yazdığım hesabıma ait usa2 serverındaki gemim için uzun zaman sonra tekrar giriş yaptım ana menüye girdi ve oyunu başlattığımda yükleme kısmı geldi fakat %61 olup oyuna girmedi ben de serverla alakalı bi durum olup olmadığını kontrol etmek için tr3 serverını denedim fakat ona da girmedi başka bir hesabımdan denediğimde ise girdi yani internetlik ya da tarayıcılık bi durum yok sanırım
    girmemesinin sebebi nedir banlandım mı? banlandıysam neden banlandım? yardımcı olursanız çok sevinirim saygıdeğer yetkililer
    ID 146/18185907

2. Selam,

%61'de kaldıysanız ban almamışsınızdır. Ban aldığınız zaman anasayfanıza giremezsiniz. Şu zamana kadar bloke diye bir yazı gelir. Sunucular yeniden başlatıldığı zaman tekrardan dneyin. 10:00'da giriş yapamazsanız hesaba ait mail adresinizden destek ekibi ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.