Oyun hep elit oyunculara hitap ediyor ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _H_O_N_D_A_ tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu oyunda neden bütün etkinlikler elit oyunculaar hitap ediyor mesela şimdiki etkinlik ruh toplamaya gidiyoruz..adamalr paldır küldür batiriyor nasıl etkinilk yapıcaz biz ozmaan açık artırmaya da elit gemi tasarımları felan koyulsun bu tarz etknliklerde barı kastıgımzı altınlarla bir şeyler yapmaya çalışalım yoksa gemi yağmala ruh topla..yok hediye kutusu bul bunları yaparak anca oyuna yüklü para yatırmış kişiler etkinliklerden faydalanıyor ...

tşk inş yazdıklarımdan bir şeyler anlarsınzı biraz hzılı yazdım sinirden

2. Para Para ve Para her tarafta bu geçerli ama seafight bu durum *4 artıyor :) paran varsa oyna yoksa oynama kuralı var burda

MDemir, _H_O_N_D_A_ ve HoLyDignity bunu beğendi.
  3. özkantr

özkantr User

ne kadar ekmek o kadar köfte kardeşim. para yatıran bır oyuncuyla hiçbir zaman aynı sevıyede guclu olamazsın. fakat para yatıranla yatırmayan arasındaki fark uçurum olması çok kötü sonuç olarak orta sevıye ve yenı baslayan oyuncu sayısı cok az. seafıght buna el atmalı

MDemir ve _H_O_N_D_A_ bunu beğendi.
  4. Şu yazdıklarımızı okurlarda ufakta olsa birşeyler yaparlar..

5. MDemir

MDemir User

Her oyun kuruluşu sonuç itibari ile para kazanmayı amaçlar.Lakin bütün oyunlarda şu vardır; emek+zaman harcayan oyuncu ve parasını harcayan oyuncu.Şimdi tüm oyun şirketleri emek+zaman harcayan oyuncuları kazanmak ve elinde tutmak ister nedeni ise işte o emek harcayan oyuncular olacak ki parası bol olan oyuncular kendilerini parasıyla tatmin edebilsinler.Şimdi ben bu taktiği seafight ta göremedim onlar sade cebinde bu oyunu oynayacak parası olanlar oynasın istiyor sanırım.Parası olan oyun içinde bulunan tüm özelliklerden faydalanır hatta parayla botunu da alır gemisini bota koyar kendi emek vermesin :) Arkadaş çiftlik oyunlarında bile emek harcamak gerekiyor daha ne diyeyim :)

_H_O_N_D_A_ bunu beğendi.