oyun hataları

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve x1957x tarafından 22 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. x1957x

x1957x User

merhaba
    1 - oyuna reset geldikten sonra bir bakıyoruz gemi normalden yavaş gidiyor bir bakıyoruz top hasarlarında düşme oluyor gemi az vuruyor
    2 - tavşan oyunculardan illallah geldi ne gemilerinin hızına yetişiliyor ne de vuruşuna tek atışta 50 seviye zırhları taşları tamam gemiler bile batıyor ( hile ile oynamayan gemiler )
    3 - pazarda öyle bir düzen kurmuşlar ki eğer top genleşme ve diğerlerini yükseltmek istiyorsanız battınız demektir her seviye yükseltmede önceki seviyeden yükseltme kağıdı artı 2 öge kullanıyorsun eline bir üst seviye malzeme geçiyor tam bir kazıklama yöntemi
    4 - her etkinlikde paket çıkarılıyor fiyatlarda az değil fakat oradan bir item geliştirmeye kalkarsan hep bir alttan 2 item kaybettiriyor birde geliştirme kağıdı böylece kazıklamaya devam
    5 - ben ve benim gibi düşünenler de artık bir şey satın almıyor ya oyunu terk ediyoruz yada öylesine iddiasız takılıyoruz şirket sahipleri düşünsün binlerce oyun var piyasada
    6 - gemi satılması ile ilgili olarak da gördüğüm şu eski gemilerin tamamı el değiştirmiş eskilerden bir kaç kişi kalmış hani satış yasak ya :D:D:D

balgatlee bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

1- İleteceğim
    2- hile olduğunu düşünüyorsanız kanıtlayıp atın destek ekibine.
    3- Kazıklama ? kimse size zorla para harcatamaz. Şirketin politikası benimde hiç hoşuma gitmiyor ama kazıklamak kelimesi hoş değil. Hatta bu fiyatlar konsunda hala savaş halindeyim.
    4- paket fiyatları hakkındaki görüşümü belirttim.
    5- tabiki para yatırıp yatırmamak ve bırakıp,bırakmamak sizin vereceğiniz karar. Şirketin ve sizin birşey kaybeedceğini düşünmüyorum.
    6- Bunuda kanıtlayıp destek ekibine atabilrisiniz.

3. fıyatların yuksek oldugunu dusunuyorum 150-200 arası olsa alırız 500 cok yuksek katıldıgım nokta zorla aldıran yok saygılar

4. bu seviyede takılı kalma olaylarından haberiniz var mı?

5. x1957x

x1957x User

neyin ne olduğunu siz de benden iyi biliyorsunuz ts den satışın en büyük kanıtı mail adresinin değişimi zaten başkada bir yolu yok hile tesbiti ise bir oyuncunun yapabileceği bir şey değil çünkü oyunun kumandası oyuncuda değil biz geçmişte çok yazdık supportlara ara ara yüksek seviye oyuncuları takip altına alın diye cevap otomatik tarama yapıyoruz oldu bot olarak manuel tarama yapsalar çok kısa sürede sorun çözülür

6. x1957x

x1957x User

olay alma şekli paket aldığınızda sarmal bir alış düzenine giriyorsunuz siz 100 200 gibi görüyorsunuz fakat yükseltmelerle beraber o 1000 2000 oluyor

7. -LegenD-

-LegenD- User

Yapıyorsunuz,ediyorsunuz ve bunun gibi cümlelerinizden oyundan fazla anlamadığınızı düşünüyorum. Burada ben bir forum adminiyim. Bu oyunu oynayan herkes bilir ki, forum adminleri forumun düzenini sağlar. Oyuna reset atmaz, bot yakalamaz, hesap satışına bakmaz. Öyle bir yazmışşsınız ki bütün herşeyi üzerime alındım. Benim görevim burada düzeni sağlayıp aynı zamanda sizin için üst makam ile savaşmmak. Gerekeni de gücümün yettiği kadar yaptığımı düşünüyor,

konu amacını aştığı için kilitliyorum.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.