Oyun hataları, ilgisizlik, sorumsuzluk & Sabrın tükenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 18 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Online olan bir oyun oynuyoruz ama hatalardan kafamızı kaldıramıyoruz. GİŞ diye bir şey koymuşlar orada oyun kurucuların hakları savunulmuş oyuncuların hiç bir hakkı söz konusu değil neredeyse. Ben bu oyuna bir yatırım yapıyorum hizmet vaadediyorsunuz ama hizmet göremiyoruz. Bu söyleyeceklerim üst yöneticilere artık sizi bağlamayan buradaki adminleri, supportu bağlamıyor çünkü bizim sözlerimiz, sitemlerimiz, şikayetlerimiz artık kimi bağlayacaksa onlara iletin bu yazacaklarımı. Bu oyunu bizlere sunup hizmet verip bir karşılık bekleyen yetkililer: Biz bedelini ödüyoruz düzenli şekilde siz bunun karşılığını oyundaki hatalarla mı bize sunuyorsunuz ? Online bir oyunu şu an hatalarla dolu şekilde oynatıyorsunuz. Gemimizde var olan şeyler bir anda kayboluyor, para veriyoruz alıyoruz gelmiyor supporta yazıyoruz programcılar yetkililer üzerinde çalışıyor en kısa sürede düzeltilecek diyorlar. Böyle hizmet olmaz ayrıca o GİŞ sözleşmesinin de düzenlenmesi gerekiyor ve bizlerin de hakları oraya yazılmalı bu durumlar çünkü bizden kaynaklı değil sizin sorununuz. Ha deyince bırakabileceğimiz bir oyun değil çünkü o kadar yatırım yaptık o kadar emek harcadık sizin bu sunduğunuz şeyler bizim bedellerimizin oyuna yansımadığını gösteriyor. Bunca insanı bu şekilde sinir,stres sahibi yapmanız çok ayıp. Görüyorum forumda, supportta yazdığımda cevaplar kopyala yapıştır; Sorununuz alındı iletilecektir. Sorun hakkında bilgimiz var yetkililer ve programcılar üzerinde çalışıyor verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bıktım ben bu özür mesajlarından. Aylardır sorunlarla uğraşıyoruz zaten ben böyle bir sistem getirilipte hatalarla dolu olan bir oyunda geçenlerde yapılan otomatik ban olayına da rastgele olduğuna rastgele olmadıysa da sorunlu olduğunu düşünüyorum çünkü görüyorum ki ne kadar test yapsanız da sorunlar her yerde hiç bir stabil işleyişi yok bu durumların. Etkinlikte zaten kasmalar, donmalar bilmem neler 20 gün zor geçti. Üzerine son darbe bu yeni sistemin test süreci artık nasıl baştan savma yapıldıysa yetkililer test yapacağına kendinden emin nasıl davrandıysa günlerdir sürünüyoruz. Yetkililerin çalışması beni ilgilendirmiyor çünkü o programcılar bu hataları düzeltmek zorunda bu yüzden para kazanıyorlar biz de bu oyunu oynamak için para veriyoruz güzel hizmet almak için. Sanki onlarca oyun kredi kartıyla alış veriş yapmıyor da gelecek ay ödeyeyim diye veresiye defteri tutturmuşuz gibi sanki batmanın eşiğine gelmiş gibi burada insanları mağdur edip dalga geçerek bir de aynı şeyleri yazmanız insan farklı düşüncelere itiyor. Konu aynı olabilir cevap aynı olmamalı bence olacaksa da şuanki duruma göre bir açıklama yapılmalı. En azından bu oyuncuların telafi sürecinde nelerle karşılaşılacağı açıklanmalı ki sabırla bekleyebilelim bizde. Ama hafta sonu çalışmayan bir ekip var ne zaman görsem en geç pazartesiye düzeltilecek diyorlar çünkü. Muamma tamamen... Ben hakkımı her türlü savunacağım artık o bariz bir durum her mesajım her konuşmam, her konuşmalarımızı not ediyorum kayıt altına alıyorum. Bu satırlarım o üst düzey yöneticiler mi artık o ilettiğiniz yerler bu bahsettiğim şeylerle ilgilenebilecekler kimlerse iletebilirseniz pek hoş olacak hayır direk iletişim sağlayabileceğim bir mail adresi de varsa oraya direk e-maille de ulaşabilirim hiç sorun değil. Ama artık insanları bu derece yormayın yıpratmayın yeter yeter yeter !

2. maximuzs

maximuzs User

kardeşim yazını sonuna kadar okuyamadım ama ilk üç cümlenden tüm yazının doğru olduğuna kanaat getirdim.çok haklısın :)

3. başından sonuna kadar haklısın ve bi moderator gelıp sıkayetınızı yanlış yere yazdınız supporta ıletın dıcek.her fırsatta söylemısımdır bigpoint çalışanları acemidir ve başarısızlık abidesidir nekadar maaş alırlar ne yaparlar blmem ama paralarının hakkını vermedıklerı kesın . şu oyun bigpointten satılsada duzgun oyun oynasak

by_Temmpratist bunu beğendi.
  4. Aynen öyle. Ayrıca bunları ben defalarca supporta aynı şeyleri ilettim verdikleri cevapta "malesef bizim yapabileceğimiz bir şey yok". Doğru yere açtığımı düşünüyorum en azından buradaki yetkililerin bir şekilde yazdıklarımı üst yönetime iletebileceklerine inandığım için buraya yansıttım.(Umarım buradaki yetkililer de bizde sizin gibi bekliyoruz, biz de sizin gibi insanız diye cümleler kullanmazlar tekrar tekrar) Boşa kendimizi yoruyoruz belki ama en azından bazı şeylere adım atmadan önce oluruna bakmak en mantıklısı. Desteğiniz içinde, düşünceme katılımınız içinde ayrıca sizlere teşekkür ediyorum..

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

arkadaşlar yazdıklarınızı tek tek okudum biz oluşan sorunları not alıp iletmekle mükellefiz. online oyunlarda bu tarz sorunlar olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.