Oyun hata sonucu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve AHISKALII tarafından 24 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Büyük adamsın ya kanıtlasana bana şu hesabın neden debuff yediğini ID 1392/162795 bu hadi ispatla yada birilerine yaranmak için onlar gibi seviyesiz bir tutum içinde mi olacaksın.!

2. Ben kimse yaranmıyorum bende aynı şekilde haksız debuff aldım diyorum sana ne anlıyorsun ? diyorum o olaylar farklı bu farklı o durumda yönetime hak verdiğimi söyledim mi?

3. Zulme karşı gelmiyorsan herkese duyur demişler. Ama ciddiyim yani 1 saat için 1 hafta fazla değil mi, bahsettiğim admin olaylarda var duyduğumuz bildiğimiz tr oyuncusuydum ben

4. Kızma dostum orayı görmedik :D

5. Şöyle söyliyeyim verilecek cezaları Türkiye ekibinden kimse belirlemiyor veya belirleyemiyor. Bunu yapan ekipte Türk bile yok hatta. Verilecek cezayı yönetim belirler ve buna kimse bir şey diyemez.

6. Revenge TR severim seni dostum saolasın kod paylaşıyorsun alıyoruz senden ilgileniyorsun bu durumla sana lafım yok hakını helal et kırdıysam

7. Niye yok kanka işte o kadar tr server oyuncusu var o kadar serverlarda varlar niye yok

8. Kırılmadım teşekkür ederim. Sende hakkını helal et bir kusurumuz olduysa nabız yükseldi ortamda biraz :D

9. Vallaha bende olmasını isterdim, lakin 'Welcome to Seafight :) Bu tür konularda yine de, bence kararı bir merci belirlemeli. Oyuncuların ceza süresine eleştiri yapması elbette normal, ancak bence yine de adaletli bir ceza olmuş.

10. Helal olsun ne demek ben yapılanlardan dolayı sınırlıyım kardeşim dedi yapalım mı dedim taş kullananlara yapmadılar yap gitsin en fazla ceza verirler ben cezanın tam kış etkinliğine girecek zamanda verilmesine sinirlendim yoksa umurumda değil yani bu sene ağustos 8 de başladım tekrar oyuna kasımda bırakırım :D:D

11. O değil de yapmak herkes yapmak istedi ama bazı hesaplarda olmadı işin ilginç olan kısmı o, adamlar yapabilmek için paketlerin hepsini çekti sistem yine izin vermedi kunpaz kuruldu bana :D:D:D:D:D:D:D

12. Hahaha, hani derler ya millet yapıyor bir şey olmaz bizde yapalım işte biz yapınca patlar bu olayda senin için öyle olmuş :D :D

13. Aynen öyle kanka görüşürüz iyi oyunlar dilerim sana meşgul etmeyelim daha fazla, 1 hafta izinliyim görüşmek üzere

14. Görüşürüz, iyi oyunlar.

15. drakeeeee

drakeeeee User

He arkadaş diyor ki açık yapacağım top ve taş yapacağım size 1m vuracağım sizde ses etmeyin ben para verdim açık ile oynayacağım yok ya var mı öyle bişey sende cezanı çekeceksin bizde paketi çektik baktık buglu yaklaşan etkinlikleri de düşünerek hiç riske girmeye değmez dedik ve açığı supporta ilettik paketlerimiz çekildi paramız iade edildi ve gene çektik sıkıntı yaşamadık sende sinsilik ve kurnazlık peşinde olmadan bunu yaparak cezadan uzak durabilir ve etkinliği rahat rahat yapabilirdin şimdi kardeşim cezanın bitmesini bekle ya da yeni hesap açıp buglarla devam edebilirsin
    Saygılar...

16. 1_oFLu

1_oFLu User

Ne anlatıyorsun dostum ?

17. TheLoserTR

TheLoserTR User

Taş bugunda sorun yok. 50 lvl 1 tuşla yapılıyor, sorun yok. Haritada oyuncudan çok bot var, sorun yok. Konuyu izliyorum bir çok kişi ahlak polisliği yapıyor. Yok 1 hafta az yok hesap kapanmalıydı vs. (Muhtemelen rakipleri cezalandırıldığı için mutlular. Anlıyorum ) . Fakat OYUN HATASINDAN dolayı bi kaç saat açık oluyor ve bu açığı kullanan oyuncu 1 aylık etkinlikten mahrum kalıyor. Üstüne hileci botçu istenmeyen oyuncu olarak lanse ediliyor. Zaten 1 gün sonra tüm avantajlar hesaplardan çekilmiş. Oyuna kaç saat giremedik, nadir olan itibar puanı güçlendirmem boşuna gitti (Sonradan telafi edildi ). Bir çok yazıda ''Yönetime biz karışamıyoruz '' ibareleri görüyorum. Madem öyle yönetimi eleştirmek yerine burda oyunculara neden bu şekilde anlamsız laflar ediyorsunuz. Zamanında senin haklı haksız debuff alman benim suçum mu ? Burada insanlar oyuncunun hakkını, belki de gelecekte sizin de başınıza gelecek aşırı ağır bir cezayı eleştiriyor. Bu tutumunuza anlam veremedim arkadaşlar.

Sonuç olarak bana kalırsa ceza hafifletilmeli. 1 hafta debuff+etkinlik sınırlaması çok ağır olmuş. Oyuncunun azaldığı ve benim çok sevdiğim bu oyunda biraz daha ılımlı hareket etmek bence herkes için daha faydalı olacaktır.

18. drakeeeee

drakeeeee User

Sende mi bugculardansın

19. 1_oFLu

1_oFLu User

hayır kardeşim haksız yere debuff yiyenlerdenim

20. Cezalarda ılımlı olunması demek, tam bir kaos ortamına oyunu hazırlamak demektir şimdi ne olacak bu cezadan sonra başka bir şey olursa kimsenin yapmaya yüreği yetmeyecek. Unutmayın hiç kimse kusursuz şekilde bir oyunu veya ortamı yönetemez elbet bazen bu durumlar oluyor haksız yasaklanma olmuyor demiyoruz olduğu zamanda karşı çıkıyoruz zaten burada haksız bir durum olmadığı için yönetimi savunduk ve oyuncular olarak hak verdik.