Oyun hata sonucu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve AHISKALII tarafından 24 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu bugu kullananlardan yaptıkları çekildi mi ve herhangi bir ceza aldılar mı

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Çekildi fakat ceza konusunda ne olur bilemiyorum. Zira yönetimin kararı.

Saygılarımla.

3. oyunda bulunan açıktan yararlanmaya çalışanlar en az 5 ve daha fazla etkinlige giriş yapamamalı bu kadar oyuncunun hakkına girmenin bir bedeli olmalı sadece açıktan yararlanılan kısımı çekip geri devam edilmememli bu yüzden belki yüzbinlerce oyunu oyuna giremiyor

4. bakın suç işlemek te serbesttir ama hiç bir ülkenin hukuk kuralında eski hale getirince ceza alınmadığı yönünde bir yaklaşım yoktur
    yönetim muz cumhuriyetinde yaşıyor heralde orda belki farklı bir anlayış var demek ki zira yapılan tüm buglarda olay bir şekilde geçiştiriliyor 34 level taş olayı mesela

5. -LegenD-

-LegenD- User

Bu konuda katılıyorum. Yapılanlar cezasız kalmamalı.

6. diğer servarar da bu tip problem var mı bilmiyorum. NightWish66 bu oyuncu farklı bir server da ve dediğine göre oyuna girebiliyormuş bizim serverlarla alakalı farklı bir düzen var gibi geliyor bana

7. benim derdim oyuna girip girememe değil bug yapanların ceza alıp almaması oyun yarın olmadı pazartesi düzelir

8. sadece bizde mi böyle onu merek ediyorum bende bizde mi cezasız kalıyor biz demi farklı olaylar var TR serverında

9. Ne konuda ceza mesela ben para vererek paket çekiyorum paket açığını sen koyuyorsun sonra acık var diyip geri alıyorsun ve hesabı kitliyorsun :D:D:D:D:D komedi gibi

10. KArdeşim rahat olabilirsin toplarda çekildi cezada aldık.!!!!

11. Ayrıca yıllardır bu oyunu oynarım hangi hata sonucu oyunculara ceza verildi, herhâlde bu bir ilktir bunun sebebi de bu hatayı serverlarda bulunan dostlarınız değil de dostlarınızın düşmanları uyguladı diye ceza işlem uyguladınız.!!!

12. 『A『L『I『D』A』Y』I』,

Senin gibi "oyun açıklarını" kullanarak adil olmayan avantajlar elde eden oyuncular yüzünden topluluğumuz sürekli olarak mağduriyet yaşıyor. Eğer gerçekten "yıllardır bu oyunu oynuyor" ve hâlâ kurallara uymak gibi temel bir konsepti anlamıyorsan, belki de bu oyun senin için değil.

Haksız avantaj sağlayarak diğer oyuncuların deneyimini bozmak, sadece senin için değil, tüm topluluk için de hoş karşılanmayan bir davranış biçimidir. Serverlarımızda dostlarımızın düşmanlarına karşı adil bir ortam sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Eğer bu senin için anlaması zor bir kavramsa, belki de biraz oyun etiğini öğrenmeye ihtiyacın var.

Bundan sonra kurallara uymayı öğrenmezsen, cezalar kaçınılmazdır. Oyun dünyasında, kuralları ihlal ettiğin sürece haksızlığa uğramaktan şikayet etmek sadece komik olur. Kendi hatalarının sorumluluğunu almayı öğren ve bu oyunu daha iyi bir şekilde paylaşmak için katkıda bulun.

(Buradaki dil kullanımı, gayet yerinde ve yumuşaktır.)

13. Merhaba Seafight Yönetimi ve Forum Yönetimi,

Size, oyun içindeki haksız avantaj elde etmeye çalışan oyunculara karşı hızlı ve etkili bir cezai işlem uyguladığınız için teşekkür etmek istiyorum. Bu tür durumlar, oyun deneyimini zehirleyebilir ve topluluğun adil bir ortamda keyif almasını engelleyebilir. Aldığınız önlemler, oyunun sağlıklı bir şekilde sürmesine katkıda bulunuyor.

Adil rekabet ve kurallara uyum, bir oyunun sürdürülebilir ve keyifli olmasının temel taşlarıdır. Sizlerin bu değerlere olan bağlılığınız, Seafight topluluğu için güvenilir ve adil bir oyun ortamı sağlıyor.

Harika bir iş çıkardığınız için tekrar teşekkür ederim. Oyununuzu oynamaktan ve bu keyifli deneyimi paylaşmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum.

Saygılarımla,

İntikam

14. Mesajınızda belirttiğiniz hususların hepsini yaptım ödül havuzum paket çekimleri ile birlikte açılmamıştı bu durumu supporta yazdığımda önüme Almanya sözleşmesini dayatarak yapaliceğimiz bir husus yok diye cevap verildi, günün belli bir saatinde gelen sistem aktifleştirilmesinde bu sefer art arda talep et butonu acık gözüktü şimdi talep et butonu açık gözüküyor sen talep ettikçe malzeme geliyor bunun acık yada acık olmadığını nereden ben bileceğim ben yazılım mühendisi değilim sonra toplu bir bildiri yayınlanıyor hata var , verilen malzemeler geri alınacak diye bir hatadan bahsediliyor eyvallah alınsınlar fakat bu hata sonucu ben neden ceza yiyorum..!!!

15. Debufflar atıldığı sırada Swift ve geliştiriciler tarafından geliştirilen script tarafından otomatik olarak uygulanan banları, Türk adminlerin ayrıcalık gözeterek yaptığını iddia eden arkadaşı alkışlayalım. Tam bir zeka küpü, değil mi? :D :D

16. Beyefendi öncelikle daha çok zaman olmadı taş açığını kullanan hesaplara neden yaptırım uygulanmadı.! Kullanan oyuncularla haftanın her günü savaşıyoruz. Ben bu açığı kullanmış olabilirim haklısın yararlandım fakat malzemeleri geri aldın mı 1 saat içinde 1 saat için 1 hafta fazla değil mi ?
    İkincisi cezaya sebep olan malzemeleri ceza veriyorsan gemiden neden çekiyorsun. Normal hukukta bile dava görülürken tarafın şüpheli tarafından haksız yere alınan malzemeler mağdura geri verildiğinde şüpheli ceza uygulanmaz. Cezayı durum gerektiren tek sebep mağdurun eksikleri şüpheli tarafından giderilmemesi durumunda olur.

Ayrıca ben sabah saat 10 gibi paketleri çekiyorum almam gereken ödülleri gece 11 de alıyorum bu saat aralığında gemimde olması gereken ödüller neden yoktu benim suçum mu seafight yönetimi bu durumda ceza alacak mı yada mağduriyetimi giderecek mi yok

AAA Not: Almanya Sözleşmesi

17. Sen cok biliyorsun ama benimde normal hayatta ne ettimi bilmiyorsun dostum hiç bot kullanılmayan hesaba debuuff atıldı sen şimdi çok bilmiş gibi dersin bot kullanmazsan atmazlar diye muhattabım değilsin beğenmediğin mesaj yanıt vermek zorunda değilsin dostum

18. bu hukuk hangi ülkenin hukuku çadır falan mı 1 tane dolandırıcılık davasını izlemeye git sanık parayı geri öderse salıyolar mı yoksa 8-10 sene yiyor mu

19. Evet çok biliyorum. Bende bot kullanmadan debuff aldım, support konuyu taşıdım ve sonuç değişmedi. O durum farklı bu durum farklı kardeşim sen ben hem üzüm bağındaki üzümleri yiyeyim hem hesap sorulmasın diyorsun.

20. Yaprakla gezilen ülkelerde bile böyle bir şey yok arkadaşın açıkca zoruna gitmiş yediremiyor işte :D