Oyun hata sonucu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve AHISKALII tarafından 24 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AHISKALII

AHISKALII User

Şuanda serverde herkes top ve çekirdeklerini fulledi millet 800-1 milyon vuruyor . Sınırsız buff yaptı millet .

2. [​IMG]

3. bu şey değil mi dünyanın en kısa fıkrası taşlar için de aynı şey deniyordu

1_oFLu bunu beğendi.
  4. 1_oFLu

1_oFLu User

Ama toplar paraya hemen kaldırıldı, taşda para yok diye kaldı adamların hepsi 34 taş oldu

5. Nasrettin hoca bir gün gölü...

6. Ah o kaşık varya.....

7. tigerhud

tigerhud User

kardeşim bir etkinliği de adam akıllı getirin ve. 3 defa reset atıp anca duzeltiyorsunuz. İnşallah kış etkinliği de böyle olmaz.

8. Nasıl oluyor yav biri anlatsında yanlışıkla yapmayalım

9. Şu anda yapılamıyor. Yapabilmen için beş adet paketi çekip talep et düğmesine tıklaman gerekiyordu. Ancak bu düğmeye tıkladığında sürekli basabiliyordun ve ödüller tekrarlanıyordu.

10. Hadi ya ben daha yeni almıştım paketleri biskeydim sabahatan alır topu fullerdim bize bir kere verdi hediye ilk alanlara demek ki sayı vardı neyse bokordan artık

11. YOBAZ101

YOBAZ101 User

ŞİMDİ ADAMA 1 MİLYON VURUYOR NE OLCAK KİM BULACAK O ADAMI LÜTFEN BİZ BU OYUNA PARA YATIRIYORUZ KİMİDE EMEK EDİYOR İLKDEFA BU CUMA PAKETİNİ ÇEKEN ÇEKİRDEKLERİ VE TOPLARI FULLEDİ KİM VERECEK BUNUN HESABINI HESAPLAR İNCELENSİN ADAM ÜSTÜNE BİRDE BOT KULANIYOR HANİ BİZİM EMEKLER NERDE

Lider61 bunu beğendi.
  12. caddelerde

caddelerde User

Yapılan tüm topları ve çekirdekleri hesaplardan çektiler dün gece

13. tigerhud

tigerhud User

aga arada kaçak göçek tespit ederseniz eğer buraya yazacaksınız cm lerde iletecekler. oyuncu ıd ve nickini alın yazın buraya direk . birisi size 600k dan fazla vuruyorsa 800-900k gibi hasar atıyorsa ve kendi geminizin o hasarı yemeyeceğini düşünüyorsanız o gemide sıkıntı vardır direk cm lere bildirin ve konuyu takibe alın

14. hangi birini takip edebilirizki oyunda okadar cok batıyoruz ki 700 binle 900 vuran insanlara denk cok geliyoz bende 950 bin normal canım diger canımda 500 bin olmasına rahren 2 atışta patladıhım oldu bana bu darbeyi vuran insanı nasıl takip edebilirim arkadan 10. 15. kisinin batırması arada sistem gemilerine denk gelim battıhında seyir defterinde okadar cok batıran ve insanlara ve sistem gemileri yazıyorki hangisi olduhunu ben cozemedim gemimde şuan 614 top olmasına rahmen yarı malzemeler olduhu halde 267 binle kırıtık 340 bini zor görüyorum oda npc ye oyuncuya bile okadar vuramazken bu arkadaşlar nasıl bukadar yüksek vurabiliyor ben anlamış değilim inşallah gereği yapılır diceem ama ben eski oyunculardanım seafight acıldıhı dönemlerden biriyim hiç bişey dehişmedi şimdide değişicehine imanmakta zorluk cekiyorum o yüzden burdaki yönetiçilere tşk ediyorum iyi görevler diliyorum başka diyecek bişeyim yok çünkü oyun oyunluktan cıkarılmış bizim tarzımızdaki oyuncular sanırım gözden cıkarılmış ben onu anlamaktayım

15. drakeeeee

drakeeeee User

oyun mu açılmıyor arkadaşlar.. Yoksa yeni resetle bug yapan gemiler mi girmiyor anlamadım onu çünkü ben daha paketleri çekmedim Girmiyor oyuna

16. Şu anda oyuna erişim konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Merkez ekip müdahale ediyor ama şu anda bir açıklama yok herkes gibi beklemedeyiz.

17. Ne anlatıyon be abla

18. Şu oyunu açsalar oluşan açıktan dolayı katlanan toplar silinse falan keyfimize baksak diyorum bide katlayanlar yasaklansa oh.

YalıçapkınI bunu beğendi.
  19. Kral valla benim server açık sizin kapalı heralde

20. qavrıla

qavrıla User

Oyun nasıl daha iyi olabileceğim yerine, nasıl daha kötü olabilirim arayışı ve bu arayışının başarısı içinde.
    Bu sözlerim adminlere yada cm lere değil biliyoruz ki sizlik bir durum değil.
    Lütfen bunu da üstlerinize bildirin.