Oyun Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve █Deradus█71 tarafından 23 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar iyi oyunlar öncelikle. Eski bir seafight oyuncusuyum. 2015ten kalma amiral toplu bir gemim var. İçinde bol elit cephane var. Oyuk gülle ile 7.7k elit cephane ile 30k vuruyorum.
    • İlk olarak görevlerde inci veren elegeçirme görevleri var. Ele geçirme sistemi değişmiş gibi elegeçirmek için hangi korsana ihtiyacımız var ve nereden alırız/elde ederiz.
    • ikinci olarak hesabımda 2 milyon kadar elit cephanem var bunları nerede değerlendirebilirim inci ve kristal kasmak için.
    Öneri ve yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

2. yukarda sepetin 2 sağındaki sekmenin altındaki mürettabata tıklayarak, korsanlar palalar vs. koyabilirsin. onları da altınla oyun içinden sepetten alabilirsin.
    vuruş gücünü arttırıcak bir sürü etken var onları zaman geçtikçe görür vuruşlarını arttırabilirsin. İnci kasabilmek için senin için en kârlı ve kolay yöntem 13-14-15 haritasındaki 500 bin canlı Drakir Hrell sistemini kesmek olur. 2k inci alırsın

3. Ele geçirmek için artık kaptan satın almak zorundasın, incin çoksa direkt 2. seviye kaptan çek, az ise 1. seviye.

İkinci olarak o tür görevler, ele geçirmeler gemini geliştirmez. Öncelikle paket çekmen gerekiyor, 150 tl'ye satılan Deniz Kurdu Başlangıcı paketi hem sana güçlü toplar sağlayacak hem de yeteneklerini fulle yakın yapmanı sağlayacaktır. Ayrıca 2 tane 15 tl'ye satılan kristalli giriş paketi de var, yani 180 tl ödediğin takdirde işin çok daha kolay olacak aksi takdirde yetenekleri fullemek için milyonlarca inci kasmak zorundasın. Bu şekilde yaparsan yeteneğe vereceğin inciyi kalene harcarsın, elit güllen şu an için pek önemli değil savaşmamalısın.

Ödeme yapmayacağım dersen de sürekli ışıkta veya behemoth'da kasılmalısın. Top yerlerini her gün açmaya çalış, yulong isteyene kadar hepsini aç.

Oyuk gülle ile sıkılabilen etkinlikleri kaçırma, başka öneri illaki vardır ama akşam akşam şimdilik bu kadarını önerebilirim.

Yanlış, elit gülle ile 30k atıyor arkadaş. Drakir Hrell inci ödülünü ayrı ayrı veriyor, darbeden 1k, son vuruştan 1k. Tek başına kesersen 2k alırsın ama o haritalarda botlar olabiliyor özellikle entm gibi targetli botlar varken arkadaşımız batıp gemisini tamir edene kadar hiçbir şey kasamaz. İki çıkar yolu var ya para verecek ya da yavaş gelişmeyi kabul edip tılsımlardan yararlanmaya çalışacak, orada da target vardır ama.

4. teşekkür ederim şuan için 10. seviye gemim biraz böyle kalsın ışıkta takılıyorum bir süre dururum burda.

15 lik paketleri aldım zaten ama uzun süredir oynamadığım için oyuna ne kadar devam ederim bilmiyorum o sebeple oyuna ısınmaya çalılşıyorum 150 liralık pakete daha sonra bakacam. Işıkta vakit geçiriyorum avantaj haritalarına bakıyorum bir de şimdilik

5. Eğer devam etmeye karar verirsen o paketi mutlaka al, faydasını fazlasıyla görürsün. Paranı başka paketlere harcama alabileceğin en iyi paket bu. Tabii eğer 6 seviye ıskarmoz paketi çıkarsa onu da almanı tavsiye ederim. Bu arada %25'lik indirim paketini söylemeyi unuttum, incini bir süre biriktir, bir şey alacağın zaman 1 günlük veya 90 günlük, artık kafana göre indirim paketi çek, o da işine yarar.

6. öyle yapacam kardeşim teşekkür ederim tavsiyen için.