Destek Oyun Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 24 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,
    Dün bir araştırma yaptım Global 1-2-3-4-5-6-7 sunucusu'nu ziyaret'e gittim oyuncu yok denilicek kadar azalmış.Mega TR sunucusunda'da durum farklı değil max 40 vs 40 savaşlar oluyor.Durum vahim hiçbir şekilde savaş olmuyor artık, oyuncu arkadaşların fikrini duymak istiyorum.

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2019
    zorbey09 bunu beğendi.
  2. zorbey09

zorbey09 User

Yeni başlayan oyuncuların oyuna adapte olması imkansız gibi birşey herşey zor geliyor.Bizler de her şeyin paralı olmasından şikayetçiyiz böyle devam ederse dediğiniz gibi durum vahim.Oyuncuları oyuna ısındıracak geri döndürecek yeniliklerin acilen yapılandırılması gerekliliği kanaatindeyim.

3. Neden savaşayım ki daha bir sürü kalem var yetenek var adamların dp si 800k+300k yani neyin savaşı bu ,ben 40k atıyorum adama adam 150k , imkansız zaten gülle bile atmıyorum bu sefer oyun tek tarflı bir hal alıyor karşıdakinin sistem gemisinden farkı kalmıyor.

+Her şey para artık yazmaya gerek yok bunları hiç bir şey değşmiyor çünkü.

+önceden herkesin dp si 80k ydı ne güzeldi , herkes birbirini batırabiliyordu , savaşıyorduk küçük filolar vardı ne güzel ada alma amacı vardı şimdi ada 200m dpsi var hey gidi

+ neyse yazacak cook şey var ama aklıma bile gelmiyor artık zaten yorulmaya değecek bir mevzuda değil ..

geçmiş olsun

4. Oyunda herşey paraya döndü paketlerde çok pahalı parası olmayan oyuncular çok battığı için bir süre sonra oyunu bırakıyor şuanda durum bu.yeni oyuncular için yapılan hiç bir eklenti yok.

5. ama bunu bilerek yapıyorlar oyunu saldılar demeyecem bigpoint bütün her şeyi saldı bence

6. tipebakyaa

tipebakyaa User

nerde o eski seafight sadece vip indirim paralıydı onlar dışında bi kuruş harcamiyorduk inci topluyorduk haftada bi 25 lik top pazara çıkıyordu teklif vermek için sabaha kadar altın kasiyordum ama zevkliydi şimdi herşey para olmuş sürekli toplar değişiyor görevler çok günde 2 saat oynamaya zamanım var onuda batmakla geçiriyorum o yüzden bazen oyuna girmek bile istemiyorum ne desekte boş bizim gibilerini dikate bile almiyorlar çünkü para yatıranların oyunudur onların hükmü geçer oyunu bırakma zamanı gelmiş geçiyorda

7. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

selam ,

sizin düşünceniz yetkililerin umurunda bile değil. adamlar musluğu kapatmak istermi savaş yok, doğrudur. çünki 2 filo bulan hemen alyans kuruyor, her geçen gün bir önceki günü özlüyoruz. çünki oyunda okadar gereksiz oyuncu ve gereksiz gemi varki gerçek zevk alan oyuncuları bıktırmış durumdalar. ha bide diğer sunuculara atılan npc sayısı ile ne hikmetse " sözde" mega server olan bizim sunucumuz npc leri aynı. yani anlayacağın adaletin olmadığı yer herzaman yıkılmıştır.

8. vay arkadaş küçük gemimizle takılırdık , mobydick vardı little buccaneer vardı ama 4 kişi gezsen istediğin adamı batırma şansın vardı , herkesin dp si azdı .Filo vardı ozmanlar paşalar , kobralar falan .. adam arardık kendi filomuza çünkü ada almaz şansımız vardı :D admiraller vardı calico , kiribati , santa .. Kim ne kadar güçlü görünürdü güvertlerinden anlardık , batınca pırıltı arardık ama o pırdaki dp ihtimaliydi seafight işte güzel olanda buydu . 25 kiloluk toplarla 15 kiloluk toplar farklı sürelerde sıkardı ,ayrı ayrı 2 saldırı olurdu elit seviye kasmak için şifalardık birbirimizi 6. seviye elitim vardı ,hey gidi, ama egom nasıl öyle, filo başkanıyım ya bide adam 6. seviye elite biniyor vay :D 2 elitim 6 düz güvertem vardı oyukla 1650 vrurudum, bereket versin :D yeterdi bana .Savaşırdık herkese sıkardık çünkü uzun sürerdi savaşlar ve 140k lar falan vuranlar olmazdı. ha bide doktor vardı , rom vardı , meyve vardı :D korsan oyunuydu o zamanlar .

sırf o günlerin hatrına giriyoruz oyuna bir umut düzelir mi diye ama ne oluyor seafight yönetimi beyaz ışığı görmüş gibi 8 çeşit paket çıkartıyor satmaya çalışıyor . İnşallah o beyaz ışık gerçek olurda muradına eren seafight , toprak kokusunu tatmış olur.

Üst paragraf seafight i anlatır , altı ise yenisini . 2. paragrafı okuyunca tadın kaçıyor bu yüzden :(

●Λ.Ł.I.Ø.S●

Son düzenlenen: 25 Temmuz 2019