Öneri Oyun Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Kral60 tarafından 4 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kral60

Kral60 User

2008'den bu yana oynadığım bazen mola verdiğim ama ara ara tekrar başlayıp 'bıraktığım ' seafight hakkındaki düşüncelerim paylaşmak istiyorum sadece; düşüncelerimizin buluştuğu insanların var olduğuna eminim

Bir yönetim, bir şirket en önemlisi resmi amacı para kazanmak olan bir kuruluş müşterisini neden kaybetmek için bu kadar uğraş ve çaba verir yaptıklarını yazıyorum, nedenini onlar arasın!

●Baştada söylediğim gibi 2008'den beri devam eden bu serüvende hiçbir yenilik,güncelleme,değişiklik oyuncu kazandırmamıştır aksine kaybetmiştir . Örnek vermek gerekirse bütün oyuncuların 'ESKİDEN BU OYUN DAHA GÜZELDİ' demesi gibi

●PVE'e Modu ise başlı başına bir olay bu modun şuan mantıklı hiçbir tarafı yok 'SATICI' için Size soruyorum rekabet,hırs olmasa kimse paket çekermi ? Örnek vermek gerekirse gemiye yüksek bi meblağ yatırdım gemide bi ton gülle bir ton topum var şuan diyorumki ben neden paket çekeyim rakip yok,savaş yok, aktivite yok gemimde gülle eksilmiyor
    Size tavsiyem bu modu ya kaldırın yada güncelleyin yoksa oyuncu kalmayacak.

●2-3 Haftada bir çıkan inanılmaz paket fiyatlarından bahsetmek istemiyorum eski oyuncuları artık soymak yerine onları nasıl kaybetmiyebiliriz diye düşünün.

●Yeni Harita dahada komedi 15.haritadan 31.haritaya geçmek planlamanın ne kadar doğru yapıldığını gösteriyor [!]

●Aslında hepsinden önemli 4k Full Hd yeni nesil oyunlarda kasmayan pc'lerin seafight gibi 2 boyutlu bir oyunda donması ayrı bir ironi.

Son düzenlenen: 4 Şubat 2019
    Toretto42 bunu beğendi.
  2. Boşuna uğraşıyoruz, almanlar bizi haraca bağlamış. Karar verecek veya karar verilirken etki edecek yetkide bir türk yok maalesef

3. Bu kadar dertliyseniz oyunu bırakın beyler niye çile çekiyosunuz anlamıyorum. pve serveri konusuna gelicek olursak, 6 aylık serverda 10 yıllık serverlardan çok top gülle elitpuan tp var . ordaki başlangıç paketleri başlı başına yeter. o server pve diye açıldı, kimisi başladı kimisi başlamadı, şimdi orası pvpye dönse diğer serverlere haksızlık değil mi? orası pve dediniz başlamadık demezler mi diğer server oyuncuları? evet bu oyun diğer oyunlara göre pahalı, hakeder haketmez lafı yapmak çok saçma. talep olmassa arz olmaz. demek ki insanlar oynarken keyif alıyor ki satın alıyor paketleri. bu kadar isyankar olmayın, ne mantıklı gelıyosa ve ne hoşunuza gidiyosa onu yapın.

....FATİH....™ bunu beğendi.
  4. Kral60

Kral60 User

Karbeyaz aslan haritası PVE'idi PVP'e dönüştürüldü çekiciyi kesmek Pve'di PVP oldu benim anlatmak istediğim güncelleme gelmesi
    konuştuklarınıza gelirsek laf kalabalığı boş kelimeler gemiye 1000-1500 tl yatırıp topum yok diye konuşanlardan olduğundan şüphem yok paketlerde iyi ama abartılcak seviyede değil. Hesabıma 4.500 tl yatırdım 310 sv2 acı var bu paraya Tr'dede bu kadar top olurdu içi boş lafların cidden sinirimi bozdu tp konusuna elit puana ayrı güldüm bilinçsiz ve bilgisizce konuşuyorsun AZALAN ÖDÜL sistemini aç oku gereksiz konuşmadan önce bilgi edin öyle konuş......
    Mesele burda anlatmak istediğim oyuncuların düşüncelerinin önemsenmesi ama senin gibi insanlar olduğu sürece bu olmayacak .

Son düzenlenen: 4 Şubat 2019
  5. Her şikayeti olan oyunu bırakırsa sende geminle kumdan kale yaparsın artık?
    Şikayeti olanların çoğuda haklı ! Yıllardır bu oyuna para yatırıp ayakta tutan insanlarında ne istediğinin azıcık önemi olmalı dimi? Server pve açılmış olabilir ama oynayanların çoğu şikayetçi ise pve diye gelen insanlarıda mağdur etmeden bi düzenleme yapılabilir.

6. Heartware

Heartware User

Merhaba;

Malesef bazı insanlar sadece önlerini görebiliyorlar kafalarını kaldırıp ufka baksalar zaten bu tarz tartışmalar değil hep bir ağızdan şikayetlerimiz ortak olur. Şu laf artık çok eskidi ve kullanılmasına bile tahammül edemiyorum. " PVE sunucusuna herkes PVE olduğunu bile bile başladı. Evet bilerek başladık. Ama ilk başladığımızda böylemiydi server herkes şikayet ediyor muydu ? etmiyordu nedense bir takım güncellemeler gelince şikayetler başladı. PVE serverinin amacı oyuncuların düşmandan daha çok NPC lerle baş etmesidir. eee burda ne var diyecekler senin serverinle benim serverim arasında 2 fark var. İlk olarak sen her haritada batarsın batırırsın bende bu yok. 2. si benim servere başlangıç paketlerimin içeriği daha fazlaydı sende de eski kar oranı yüksek etkinlikler vardı.

Konuşmak her insanın özelliğidir. cahilde konuşur bilgede. Ama insanları ikna edebilmek yetenektir.

Ben PVE serversam bana özel etkinliğin olmalı. Tabi kristal kafa tası etkinliğinde karaborsa çok güzeldi. Neden PVE de yok?

Fiyatlar gerçekten çok pahalı kimsenin umrunda değil herkes alıyor paketleri. Ülkemize kurlar dalgalandığında oyun kendi çıkarları doğrultusunda yükseltti neden kimse çıkıpta demiyor neden indirmiyorsunuz fiyatları diye

Yada en önemlisi eskiden 100 oyuncu aynı anda sıkarken oyunun donmuyordu şimdi10 kişi sıktığında gemi donuyor..
    Bu oyun eskiden donmuyordu ve şimdi donuyor

İşte burdaki saçma olan tek şey insanların kendi menfaatleri doğrultusunda saçma sapan yorum yapmaları , oyuna kızıp buradaki insanlara yetkililere terbiyesizce davranışlar ve ilgili kişilerin bu konulara duyarsız kalmaları.

Biraz kafanızı kaldırıp ileriye bakın genel şikayetlere ortak çözüm bulun.

7. Bu konuda yapılan ankette itiraz eden 2 kişi var. Herkezin ortak çıkarı olabilecek bir konuda bile uzlaşamıyoruz. Daha birbirimize fayda sağlamayı beceremiyoruz.

FamousDex bunu beğendi.
  8. Kaiツ

Kaiツ User

Kardeşim birbirimizle uzlaşsak ne değişecek? Ben uzun zamandır oynamıyordum yeni başladım ama gördüğüm kadarıyla burada yetkili hiç kimse yok, en yetkilisi işte merkeze bildiriyor, eğer mail adresini falan verirseniz bende bildiririm önemli olan bildirmek değil sonuç aldırabilmek. Onuda yapabilecek biri olduğunu hiç sanmıyorum, anca konuşuruz böyle

Kaç gündür bu ödül sistemi ile ilgili insanlar kendini yırttı en ufak bi tatmin edici cevap yok öyle yaptık olduya getirdiler, hayır yaptıklarıda o kadar ilkel bi çözüm ki :D Millet cayır cayır botta ne değişti ? önceden 24 saat kullanıyorlardı şimdi 8 saat vay bee 2019 yılına girdik buldukları çözüme bakarmısın komedi, ben cidden seafightı gözümde cok büyütmüşüm böyle profesyonel bi ekip tarafından yönetildiğini falan düşünüyordum. Ben yönetiyor olsam en kötü bu kadar olurdu emin olun en kötü

Toretto42 bunu beğendi.
  9. Oyunda bir çok şey saçma sapan ilerliyor derseniz destek veririm, 2 boyutlu oyunun kasmadı donması çok saçma konusunda kesinlikle destek veriyorum ama kur düzenlemesi vs. görüşleri yanlış. Herkes kendisini sorgulasın soru çok basit ''Ben bu ülke için ne yaptım? Ne ürettim? ve Ne tükettim?'' bu soruları cevaplayınca kur neden yüksek fiyatlar neden yüksek bunu anlamanız gerekiyor zaten elin Almanı senin ülke durumunu, bütçeni ya da yaşam kaliteni düşünmek zorunda değil