Oyun Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve stillgar tarafından 14 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. stillgar

stillgar User

Dikkate alınacağını düşünmesem de yazmak istedim. Hemen her oyunda parasız oynamak isteyen oyuncunun belli bir süre sonra para harcayana yaklaşabileceği! (eşit demedim elbetten bir artısı olacak ) bir süre var ancak bu seafıght ta mümkün değil. İtiraz edecekler için hemen söyleyeyim parasını veren adam elbette benden bir basamak üstte olacak ancak diğer oyuncular için de bir umut olmalı en azından. Kendi adıma bu kadar pahallı bir oyuna bir kuruş daha yatırmak istemiyorum artık çünkü hem sonu yok gibi gözüküyor hem de ne kadar yatırırsam yatırayım oyun içinde bana geri dönüşü olmuyor . önemli bir yenilik geldiğinde yine parasını verip almam gerekiyor. Aslında her iki taraf içinde haksızlık adam bastırmış parasını gemisini fullemiş ama oyun içinde bir kazanımı yok. Elbette ki seafıght para kazanmak için kurgulanmış bir oyun ancak biraz daha oyuncuya yönelik uygulamalara ağırlık verilirse parasız oynamayı düşünen adam bile aylık cüzi miktarları gözden çıkartmaya başlayabilir.