Oyun Hakkında Yardımcı Olurmusunuz?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 2 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Top mu kale mi

1. Topları fulle

2. Barutluk geliştir

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İncilerle indirim bekleyip kale açmak mı rampa 6-6 yoksa top yeri açmak mı?

2. angarali

angarali User

öncelikle rapmayi ac 3- seviye yap sonra top yerlerini fulle. kolay inci kasmaya basladiktan sonra rampa seviyesini yükseltirsin.

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

4. Rampa zaten 6 da 6 Rampayı 8 de 8 yapıp top yerlerini açiyim diye düşünüyorum.

5. 2 gündür oyuna başladım 8 lwl oldum inci ve kristaller birikti baya nasul bi yol izlemeliyim

neler yapmalıyım yardım lütfen

6. angarali

angarali User

kesinlikle yanlis düsünüyosun eger rampan 6 ise yeteneklerden simyaci ve ogoun lütfüde 6 ise ozaman toplari fulle yani incilikleri.

7. hiç cevap yok :(

8. Once fılo ya gir ama ts kullanan 21 kadar lvl yap kristallerle yetenek yap ama npc ve barutu ac

9. a
    anlamadım seni vallahi

10. yazık55

yazık55 User

Oyuna para yatırabilirim arkadaşlar fakat sorularım var.
    500 bin konfeti güllesi çeksem 500 bin elit puanı kasabilirmiyim ?
    parayla full amiral olsam vuduya ne kadar sürede veya para da dönüştürebilirim ?

11. Bu yeni ön ayar'a yanlıslıkla artıya bi bastım 100k inci çekti :)
    Anlamadığım konu ise 1. ön ayarımda top yeri 351. genişletme yeri de 191.
    Ama yeni açtığımda ise top yeri 321. Başka bi ön ayarımda ise 321 top yeri /221 genişletme yeri.
    Başka bi ön ayarımda ise 305 top yeri 179 genişletme yeri.
    Bu neye göre değişiyor? Nasıl değiştirebilirim 305 olan top yerini 351e? Ya da genişletme 179 ken 191 e nasıl çekebilirim?

12. **facia**

**facia** User

her ön ayarda sıfırdan ayar yapıyormuşsun gibi
    mesela 1. ayarda savaş peti var 2. ayarada kasılma petini koyabilirsin milletler toplulugunu takmamışsındır kaleler düzenli degildir v.s

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Yeni ön ayar oluşturduğunuz zaman kaleler, petler, subaylar gibi bölümlerinizi tekrardan ayarlamanız gerekmektedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

14. вγтє

вγтє User

21 levelim en kolay nasıl taç kasarım.

15. 17-1 güvenli liman haritasında oswald murray dan günlük 5 bin taç görevi alarak taç kasabilirsin

16. Günlük 5 bin taç görevi var 17 haritasından alınıyor

17. Selam,

17-1 Güvenli Liman'a giderek '' Oswald Murray '' görev vericisinden günlük olarak tekrarlanabilen 5000 adet taç görevini yapabilirsiniz.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar,keyifli forumlar.

18. gülle rampası 3 seviye sadece , 13 yetenek , oyuk ile 4.5k vuruyor barutsuz 205 topu var canı felan 130k.
    5 leveldi bi hafta öncesine kadar aldım görevleri felan yaptım topları 30 luk 25 lik karışık, az miktarda vudu felan var. %16 hasarlı taş var tasarımda , hasarımı nasıl yükseltirim?
    barutum da bitti, oğlak haritası var bitane onu yapsam mı bilemedim. seviye yapıp inci top felan kastım bi hafta içinde , yetenek açtım kale açtım başka bişey yapmadım.
    6 senelik hesap ama ben uzun süredir girmiyordum

19. etkinlikleri kovalayarak ,harita ve tılsım

20. angarali

angarali User

öncelikle 19 yetenek kasmalısın temelden 6 yetenek açıp sonra simyacıları ve ogoun lütfünü 6 yapmalısın atışını yükseltecektir bu sonra top yerlerini çoğalt incilik olan top yerlerini aç hepsini sonra biraz inci kaz 20 30 k onunla başak çıkana kadar mojo at elinde barutun olsun sonra ilk kalelerden rampayı en az sv.6 yap ve barutluğu aç sonra kaleleri yaval yavaş geliştir ama kesinlikle ondan önce sv.15 den fazla yükseltme ışık tılsımına giremezsin o hale geldikten sonra 10 m falan oyuk kas full ışık tılsımında takıl emin ol hızla gelişirsin kaleleri geliştirdikce daha çok kar edeceksin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.