Oyun Hakkında Yardımcı Olurmusunuz?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 2 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Top mu kale mi

1. Topları fulle

2. Barutluk geliştir

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ✦ツ✦єχтαcуηукѕ✦ツ✦,
    Geminde ne kadar top varsa Alabildiği kadar "Silah Paketi" alabilirsin.Amiraller bence oyunda çok önemli bir noktada onun dışında genelde etkinlik sonlarında Özel karaborsayı açan Top paketlerini alabilirsin.
    Kolay gelsin iyi Oyunlar.

2. 270 liralık paketi almanı öneririm. 10k kristal 30 vudu topu, ıvır zıvır 30luk top vs veriyor.

3. Herkese merhaba ve iyi forumlar.

Ben direk mevzuya girmek istiyorum. Gemim 11 Level. 25 Yetenek. Kalelerimden yalnızca Rampa 1.Seviye açık. 1.050.000 incim var. 200 Amiral Topu, 2 Tahrip Edici, 10 Alev Fırtınası, 5 Kıyamet Balyozu, 2 5.Seviye 30'luk, 12 Vudu, 5 1.Seviye 30'luk Top Mevcut. Gemi Taşlarım %19 Top Hasarı, %9 İsabet, +95000 Darbe, %16 Hasar Önleme taşları mevcut. Petimde ise %15 Kaçınma ve %10 Kritik Hasar Taşı bulunmakta. 106 Gün Vudu Güvertesi ve 87 Gün %5 Top Hasarı desteğimde mevcut. Toplamda 200 Top yerim açık. Npc hasarım 6700-7000 arasında değişiyor(Barutlu).

Mevzuya gelmek gerekirse ben nasıl bir gelişme yolu izlemeliyim. Etkinliklerde hala daha zararına kasıyorum. Oyuna para vermeyeceğim. Benim aklımdaki gelişme yolu kale günü geldiğinde Barutluk-Usturlap-Rampa yı Fullemek ve Kalan inci ile de Kalan top yerlerini genişletmek. Ama tabi ki bu oyunda tecrübesizim. Sizin de fikirlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum. Ayrıca gemim oldukça yavaş top yeri yerine Bodoslama ya da Salma Omurga açabilirim. Hangisi daha avantajlı olur hız için ?

Son düzenlenen: 27 Ocak 2018
  4. Fearles[]

Fearles[] User

Hızlı gelişim için ilk hedefin maximum hasar olsun.Sistemlere verdiğin hasar artınca zaten bodoslama vs kolaylıkla açılır.Raampayı en az 7 yapmalısın.Sonrasında da barutluk ve sekstant bunlarda en az 7 olmalı.Taşların gemine göre hiç fena değil.Amiralinde varmış.Sonrasında bi müddet ışıkta takılırsan top yerlerinide orda fullersin.Kaleleride biraz adam edince tavsiyem 20+ level kasman.Çünkü arttık oyun 21den yüksek levellere çok fazla imkan tanıyor.Ama ışığı bırakmadan önce zıpkın ve elit gülle stoklaman çok iyi olur çünkü yeni bi gemi için oldukça masraflı.Bide petine isabet taşı ayarlarsan güzel olur.Keseden ya da karaborsaya gelen petlerden ayarlayabilirsin.

5. CoastGuard

CoastGuard User

dostum para yatırmadan fullemen neredeyse imkansız adam full 4.sv balyozla geliyo 120k vurup gidiyo senin full top yerin acık olsa bile topların kısıtlı olcak ve en fazla 70 80 k vurucaksın buda sana haz vermicek yani para verip top satın almadıktan sonra fazla tadı cıkmıyor..

6. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

bir filoya gir ordakiler seni yönlendirir.

lllllll37 bunu beğendi.
  7. 12.5 kacınmamı yoksa 90k dp mi taksam daha iyi olur 390k canm var

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

9. maxpane44

maxpane44 User

ben dp taşını takıyorum

10. Merhaba arkadaşlar oyuna çok vakıf değilim bilen birileri yardım ederse çok memnun olurum
    gemimde amirali fulledim şu an oyukla 5k hasarım var 7.seviyeyim 15 yeteneğim açık kaleler barut la isabeti arttıran 1 doldurma süresi 6 gerisi yok
    toplam 205 top yeri açık sizce şimdi ben ne yapayım kale mi açıyım incili top yerimi veya başka bir şey mi? Ve nerede kasılayım, nerden inci kasarım, daha kolay nasıl ilerlerim biri akıl verirse çok mutlu olucam. Şimdiden çok teşekkür ettim.

11. sonikaz

sonikaz User

ilk olarak gemine en az 18 seviye top hasarı ve isabet taşı takarsan 7 k ya çıkar vurusun

12. tamam onları yaptım şimdi ne yapmam gerekiyor

13. Herkese Merhaba,

Gemimde; 24yetenek açık, orta kale barutluk 1. seviye, 5 adet Vudu Topu, 2 adet 1. Seviye 30kiloluk top, 90 adet 30 kiloluk top, 3 adet 4. seviye 27.5kiloluk top ve 75 adet 25 kiloluk top mevcut toplamda 175 adet topum var. 70 adet silah yuvası açtım. 4000-4200 arası vuruşa sahibim. İnci kasmak için ışık tılsımı dolu olduğundan haritalardaki tantecle lardan kasılıyorum. Sizce oyuna nasıl yön vermeliyim 8lvl gemim ve 10 gün oldu gemiyi açalı.

Teşekkürler...

14. Enesç

Enesç User

10 günde nasıl 90 tane 30 luk kastın

15. paket satın aldım

16. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

selam,
    inci kasmak için ışık tılsımı veya behamod tılsımı pek fazla işe yaramıyor, hele hele ışık tılsımı eski forsunu kaybetti. oyun belli bir zaman sonra paraya dönüşüyor. o zamana kadar kendini heder edeceğine çıkan kıyamet balyoz toplarını almak sonra level atlamak bir floya girip inciyi orda kasılmak daha mantıklı.

etkinlik zamanında bunun faydasını çok göreceksin. Özellikle Özgürlük etkinliğinde kasıldın mı beni daha iyi anlıyacağını sanıyorum.
    şöyle bir örnek vereyim her özgürlük etkinliğinde benim kastığım inci en az 1.500.000
    ha kaldıki kale veya yetenek, benim bile şu an kalelerim tam değil. yetenek 52 çok eksiğim var, yetenekte 55 ten sonra filim kopuyor,

17. Kıyamet balyoz toplarının avantajı nedir nerden alabilirim bana nasıl bir avntajı olur peki ve filoya girip inciyi nasıl kasabilirim ki

18. kardeş para harcamadan gelişemezsin oyunda. bu gelişenlerin çoğu eski avantajlardan faydalanıp yetenek,kale fulledi. şuan o avantajlı etkinlik yok. mesela adamlar kristali bol olan etkinlikten yeteneği, inci bol olan etkinlikten kaleleri fulledi. ha bu etkinliklerde basit etkinliklerdi, şimdiki gibi mini oyun vs değil en ezik gemi bile inci kasabiliyodu. zaten şimdi botcu olmayan kalmamış. istesende çabalasanda kasılamazsın. oyuna yeni başlayacaksan bi arkadaştan gemi hediye etmesini isteyebilirsin. malum satış yasak..

19. AygnYldz

AygnYldz User

Merhaba arkadaşlar

Geminin leveli 2.

100 Amiral, 115 30'luk, 20 Alev fırtınası, 15 Kıyamet Balyozu, 12 Vudu topu topum bulunmaktadır. Altınlık top ile beraber toplam da top yerim 259.

Yeteneklerim : 26
    Kalelerim : Rampa 3, Barutluk 2, Top Yerleri 2

Gemini vuruşları 6800 - 7100 arasında barutsuz olarak değişmektedir.

420 K İncim var. Bunlarla Yeni Slot Açıp , Zırlı Gövdeyi Seviye 2 Olarak.
    Rampayıda 4 .Seviye yapmayı düşünüyorum.

Zırhlı Gövdeyi yapmaz isem Rampayı 5. seviye yapabiliyorum , 6. seviye için 50 k İnci açığım var.

Hesaplamaları kale indirime göre yaptım.

Gemi Taşları

17 Top Hasarı
    9.5 İsabet Olasılıgı
    80 k Darbe puanı
    90 k Vudu puanı

Pet Taşları

6 Top Hasarı
    47 k Darbe Puanı
    Taşları bulunmaktadır.

Hangi kaleyi yapmalıyım , oyunda taç nasıl kazanılır diğer gelişme konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkürler.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.