Destek Oyun Hakkında Temel Sorular

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SatanSaitama tarafından 17 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar arkadaşlar!
    Oyuna yeni başladım elit gemi vs. aldım oyundan birilerine sorarak birşeyler ogrenmeye calısıyorum ama yeterli gelmiyor. Daha dogrusu 10 sorumdan 1ine zor cevap alıyorum.Birkaç sorum olucak beni aydınltırsanız sevinirim.
    1-Oyun içi seviye atlamamın bana ne gibi faydaları var?
    2-ELP kasmak için sadece elit gülle mi atmam gerekiyor ?Başka yolları var mı?
    3-Profilimdeki genel ELP ne işe yarıyor?Lig atlamamı sağlar mı?
    4-Yeni başlayan biri olarak önce hangi alanda gelişmeliyim? Pazarda hangi ürünlere para basmalıyım?

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

İlk sorunuzun cevabı üst haritalardaki farklı sistem gemilerinden daha iyi kar edebilirsiniz. Seviye yükseltmek rütbe puanınız içinde olumlu bir davranıştır.

İkinci sorunuzun cevabı illaki elit puan kasmak için elit gülle atmak zorunda değilsiniz. Amiral topu kullanabilirsiniz.

Üçüncü sorunuzun cevabı lig yükselmek için toplam elit puanınız başka bir lige yükselmek için gerekli şartlarına uygun olması gerekiyor. Bu kontolüde profilinizden sağlayabilirsiniz.

Dördünü sorunuzun cevabı bence pazar ile pek işiniz olmasın amiral topu elde etmeye bakın. Bunun yanında katlayıcı alıp pırıltı toplayabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

3. Cevabınız için teşekkürler

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorularınız cevaplandığına göre konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.