Öneri Oyun Hakkında Genel İstek ve Öneriler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BARBAROSSSA1 tarafından 28 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NOT: BU YAZIYI YAZARKEN BEN BELEŞ OYNAMAK İSTİYORUM DEME MAKSADIYLA YAZMIYORUM ANLAYIŞI DAR ADMİNLERİMİZ İYİ OKURLARSA SEVİNİRİM
    tr 1 de int alyansında oynadım tr 3 can dostları filosunda oynadım sonra bıraktım tabi hatıralar canlandı ve yaklaşık 2 ay önce başladım yoğun geçen bi üniversite hayatına rağmen. Global 1 deyim.100 tl gibi bir miktar yatırdım oyuna parça parça fakat 0 zevk alıyorum. Neler kasabildin derseniz :
    Dallendris adlı bi tasarım var çok iyi değil ama en azından dp biraz daha iyi

Toplar: 5 Alev Fırtınası , 5 vudu, 30 adet 30luk, 1 adet 5. Seviye 30 luk, 2 adet 1. seviye 30luk, 14 adet 27.5 luk, 50 adet amiral, 59 adet te 25 lik (Oyukla 3500 barutla 3800 kritik 5500 vuruyorum)

Kaleler : Burun kalesinde 6. seviye gülle rampası 2. Seviye salma omurgası

İnci durumu : Şu an 70k

Yetenek:Temel ağaç 4 kritik diğerleri 1 er tane

IŞIK HARİTASI
    Şimdi ışıkta gece 4 5 gibi girmeme rağmen sürekli rakipler oluyor artık eskisi gibi dokunmuyorlar ama 30 dk da 2 k yı geçmiyor ana gemiyle beraber kar yok.
    -Halbuki 1-6 arası ayrı bir harita gelse ufak ufak kasılsa daha güzel olur
    -200 tane mojo sallıyorum sürekli eşya geliyor full olmayan bi gemide ne işe yarar .Leveli düşük olanlara Başak çıkma oranı biraz YÜKSELTİLMELİ

Gelelim EN ÖNEMLİ KISMA
    -Etkinlikte etkinlik paketi alıyorum oda ne git falan adamın inini tamamla diyor 100k kar güllem var ama ne o belalı adamın inini tamamlıyorum ne rulers revengeye 5 milyon hasar verebiliyorum. Tek faydalı kısmı bloodfinini havuzu idi onu da sonradan farkettim
    Sonuç olarak para yatırdığım kadar bile faydalanamıyorum.
    -Halbuki etkinlik seviye seviye ayarlansa herkes aynı yarışa sokulmasa herkes yatırdığı paradan mantıklı yararlansa olmaz mı?

İNCİ VEREN SİSTEM GEMİLERİ
    -Ayrıca şu inci AdmiraL Sinclare 6 lvl de de vurulabilmeli 6 lvl admiral Calico da çok ezik kalıyor ve daha hiç rastlamadım 6 lvl haritaasında Admiral Calico ya.

SAVAŞ PUANI
    -Savaş puanı alınabilmesi için araya lvl sınırı koyulmalı mesela 20 lvl biri 6 lvl den savaş puanı alamamalı
    -Savaş puanı için belli bir oranın üzerinde dp şartı getirilmeli
    -Ayrıca bir kez battığı zaman birisi tamir olabilecek kadar süre gelmeli . Bazen seriye ağlayıp 7 8 defa artarda batıp sinirlenip oyunu kapattığım oluyor.

YARI FULLEME KAVRAMI GELMELİ
    -Oyun görevler ve etkinlikler ile basit bi gemiye belli oranda küçük bi tasarım biraz top elit inci vs kazandırıp artık daha iyi olmak istersen şu paketler sana uygun etkinlikte şunlar sana uygun gibi seçenekler sunmalı

SATIŞTAKİ PAKETLERİN SAÇMALIĞI
    -Oradaki paketler seviyelere göre değişmeli ve oyun oyuncuya önermeli farklı seviyedeki kişilerin aynı paketi alması saçma

OYUNCULAR ARASI TİCARET
    -Günde belli saatler arasında güvenli limanlarda büyük oyuncular elindeki işlerine yaramayan malzemeleri hile yapması engellenerek belirli miktar kısıtı ile ticaret kuralları çerçevesinde devredebilmeli

ETKİNLİK KODU
    -Kod olayı mantıklı devam etmeli

SANDIK İÇERİKLERİ
    -Harita ve levele göre içerikler değişebilmeli düşük levelli oyunculara düşük haritalarda biraz daha geliştirmeye yönelik çıkmalı büyük haritalarda da büyük oyuncuların işine yarayacak şeyler çıkmalı

ZIPKIN VE OYUK -LEVEL
    -Küçük bir oyuncu için lvl almak sıkıcı ver zor 250 lik zıpkın altınla alınabilmeli
    -Level görevleri daha eğlenceli ve cazip olup ödüllerin kalitesi artmalı (Daha erken levellerde inci vermeli)
    -Oyuk fiyatı biraz düşmeli

SİHİRLİ LAMBA
    -Sihirli lambaya Chrome tarayıcıdan giremiyorum flash engellendi diyor izin ver diyorum hata veriyor.

PAZAR
    -Gece 4 5 6 gibi saatlerde bile dolu oluyor
    -Bahsedildiği gibi 9 10 civarında da boş olmuyor
    -Yeni korsan rehberinde bahsedildiği gibi etkinlik zamanı da boş olmuyor
    -Alış veriş olaylarını GÜVENLİ LİMANA taşıyıp herkesin kendi levelindeki gemiler ile rekabet etmesini sağlarsanız baya GÜZEL olur.
    Çünkü full bir gemi 1 dk da benim 20 dk da yaptığım parayı kasıyor ben nasıl rekabet edebilirim!

KATLAYICI AL PIRILTI KAS
    -Bu kadar saçma bişey olamaz sizin hiç mi işiniz gücünüz yok saatlerce oyun oynuyorsunuz. Onun yerine oyun YARI FULLEME mantığıyla görevler ve haritalar ile belli bir seviyeye getirse ondan sonra para yatırsak mantıklı olmaz mı
    SONUÇ OLARAK :
    -Bi kişi bu oyuna gelmesi için biraz görevler ve ek haritalar ile yardımcı olunup ondan sonra oyuna para yatırmasını beklemelisiniz aksi halde 5 yıl 8 yıl 3 yıl vs oynayan adamla aynı etkinliğe sokup hadi para yatır ve kasıl derseniz kimse gelmez. He şunu dersenizki bizim yeni oyunculara haritaların dolu olmasına ihtiyacımız yok her şartta para yatırıp duran elemanlar var bizi beleyip duruyorlar onların sırtından zengin oluyoruz o zaman diyecek bişeyim yok

Son düzenlenen: 30 Aralık 2017
    ●●Dєѕтιηу●● bunu beğendi.
  2. Fearles[]

Fearles[] User

Yazdığın şeylere lafım yokta şu oyuna para harcayan insanlara hakaret etmekte yeni çıktı.Arkadaşım bu ne saçma bakış açısı.Herkes keyfince para harcar.Bu insanı enayi yapmaz çünkü insanlar bu oyundan keyif alıyor.Evet yeni oyuncu gemilerine teşvik artabilir belki ama unutma ki 3 yıl önce gemisini açanda 5 yıl önce açanda senin geçtiğin yoldan geçti.Söylediklerinden birkaçını desteklesem de şu saçma kafadan bi kurtulun ve insanlara da huzur verin artık.İsteyen istediği parayı harcar.

3. Ben para harcayanlara değil sistemi sorgulamadan para harcayanlara kızıyorum. Ve yeni başlayan birinden de direk para harcamasını bekleyenlere kızıyorum

4. bence yeni başlayan gemiye teşfik olmalı biraz kese ve top verilmeli.Keşge şu botla oynayan oyuncular full kapansa ve yeni oyuncular kazanmak için yeni oyunculara güzel nesneler verilse zaten oyuncu para harcar yeterki hakkı yenmesin.şuanda oyunda birsürü bot var yani para harcasamda sıralamaya giremeyecem yeni oyuncu ne yapsın neyse kolay gelsin iyi oyunlar..

5. Aynen herkes istiyorki yeni başlayan direk para yatırsın hangi oyunda böyle bir mantık var

6. 9 yıl oldu oynamayalı. tekrar oynama isteğim vardı hep ötelemiştim 2 gün önce bir hesap açtım. şuanda o kadar çok gözümde büyüyorki inanamzsınız.görevlere bakıyorum verdiği ödüller teşvik etmeyecek derecede komik kalmış. öncelikle insanlara cazip getirmek adına bişeyler yapılmalıki insanlar kaydolup 1 gün girip 2. oynanmaz bu oyun deyip çıkmasınlar.

7. Bazı kişilere anlam veremiyorum özellikle adminlere. Birşey söylüyorsun ve savunma olarak diyorlarki işte onlar 5 yıldır oynuyor onunla sen bir olamazsın aynı aşamalardan geçeceksin. Kusura bakmayın ama bu palavradan başka birşey değil. Bu oyun ilk açıldıgında başladım ben ve bir süre sonra bıraktım ve tekrar suan geri döndüm. Şu söylediğiniz palavra varya 5 yıllık oyuncuyla birmisin diye uydurulan. Bu oyun ilk çıktıgında 25 lik top ve savaş gemisinden başka özel birşeyi yoktu. Ve adım adım güncellenerek arttı. Yeni toplar güverte olayı daha sonra yetenek kale gibi. Mantıklık düşünecek olursanız. Oyun kademe kademe arttı zorlaştı. Zorlaştı diyorum bunun sebebi yeni başlayanlar için zorlaştı. Çünkü önceden 100 bin incin varsa güclüydün ve birşeyler yapabiliyordun bunu pırıltı toplayarak veya görev yaparak kasabiliyordun. Şimdi görevler bile şaka gibi 5 bin inci veriyor topladıgın pırıltıyla gülle bile alamazsın. Diyeceğim şuki millet bu kadar güçlenmesinin sebebi kademe kademe artması. Önceden etkinlik npcleri 1m hasar istiyorsa şimdi 50m hasar vurman gerekiyor. Fakat yeni başlayan veya benım gibi tekrar geri dönmüş eski gemisini kullanan kişiler için oyunu yakalamanın imkanı yok. İstediğin kadar para harca. 3x zamanında 750 bin inci bile ceksen bu paketten 4-5 tane cekeceksınkı orta sınıfta bir gemi ol. Diyorlar onlarda bu aşamalardan geçti tamamen yanlış bir düşünce. Çünkü eskiden gemiyi 25 lik topla doldurmak elit gemi almak yapılamayacak bir şey değildi. ZAten sonradan çıkan etkinliklerde bu güçlükte oldugu için o kişiler rahat rahat güçlendiler ve devam ettiler. Burada da şöyle bi olay var hakkını yememek lazım. Adamlar O zamandan beri oynuyorlar ve zaman harcardılar sonucta değilmi buna lafım yok. Fakat bu mantıklada düşünülemez. Pazar yerinde bile benim 4-5 saatte kastıgım 10m i adam 2 dk da kasıp tekllif verip herşeyi topluyor. Zaten pazar yeride ayrı bir olay. Eskiden güvertelerdir toplardır vs. herşey orada bulunur ve teklif vererek alınırdı. Şimdi sırf para kazanmak için herşeyi kaldırmışsınız. Önemli 2-3 şey var gülledir kristaldir onlarıda orta sınıf ve yeni başlayanların alması imkansız.

8. BARBAROSSSA1 yeni başlayan direk kasılsın etsin demiyoruz. Ama ne bir etkinlikte rolümüz var ne kasılmamız için bir imkan var. Sen kendine göre yorumluyorsun herşeyi. Sen eski seafight ile kasılıp güçlenenlerdensin. Şuanki durumla onun bir alakası yok. Önceden full bir gemi düşün full 25lik top ve elit gemi. Ve oyuna yeni birşey eklendıgınde bu kişinin nasıl hemen adapte olabileceğini. Etkinlik oldugunda bundan nasıl yaralanabileceğini ve suankı durumda bizlerin nasıl yararlanabileceğini düşün. En düşük etkinlik gemisini bile kesememeyi kesincede verdiği ödülün hiçbirşey ifade etmediğini düşün. Sistem gemilerine gelince zaten onları bizlerle paylaşmamak için batırıp duruyorsunuz 2-3 bin inci için. Yani yeni oyuncu gelmez gelsede barınamaz. Adam hayrına böyle bir oyun yapmadı :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2018
  9. Aslında aynı şeyleri düşünüyoruz ben zaten eni başlayanların ya da eskiden gemisi olanların farklı muameleler ile aradaki farkı ufak ufak kapatabilmesi için yardım edilmesi lazım diyorum hocam. Dediğiniz gibi bi etkinlik gemisi vs çoğu şeyden yararlanamıyoruz. Etkinlik paleti çıkıyor satın alıyorum ama nafile ..

10. Haklısınız yazdıklarım sizinkiler ile aynı doğrultuda özet geçmişsiniz. Bir gazla girdim oyuna yeni hesap açıp 2 ayda 100 lira gibi bir miktar yatırdım fakat 0 etki anca yukarıda saydığım topları hediye ettiler ki 50 amirali başlangıç paketinden aldım. Birde küçük bi tasarımım oldu. Sonuç ne tek yiyorum kasılamıyorum ki. An geliyor art arda 8 9 kez batıyorum ve sıkılıp çıkıyorum. Hayır top paketleri var 45 tanesi 269 tl . Direk bunu alamam ki ben önce biraz zevk almalıyım oyuna güvenmeliyim sonra para yatırabilirim sonuçta sokaktan toplamıyorum. Eskiden inci çekerdim az az ama en azından onlarla neler yapabileceğimi hesaplar sonra ihtiyacım kadar çekerdim param da zayi olmazdı. Ama 2 defadır etkinlikte paket çekiyorum gülle çekiyorum ama nafile 0 zevk..

11. Şuradaki cümlelerime karşı birşeyler söylemek isteyen bir admin yok mudur acaba ?
    @ArmageddoN @Reese Mesela her başlık için şu ifadeniz doğru şu konuda yanlışsınız şöyle olması lazım gibi ..

Son düzenlenen: 6 Ocak 2018
  12. !!fehgaf!!

!!fehgaf!! User

cevaplar güzel her kez güçlü olmamaktan bahsediyor....ama filo diye bir olay var.guclu olan 1 olsa sende 10 tane ol acaba güç kimde olur..
    her kez ben kaptan olacam derse ne olur.hiç kimse olamazz...

13. Kendi yazdığınızı kendiniz anladınız mı acaba ?

14. Reese

Reese User

Merhaba,

Görüş ve önerilerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederiz. Oyunu oynayan ne kadar oyuncu varsa inanın o kadarda oyundaki yapılması istenen değişiklik fikirleri var fakat, oyunda ne tür değişiklikler yapılması gerektiğine Bigpoint yetkilileri karar veriyor . Bizler sizlerin görüş ve önerilerinizi "iyi", "kötü", "mantıklı", "mantıksız" vb gibi benzetmeler yapmaksızın eksiksiz bir şekilde iletiyoruz bu konuda iletmeme insiyatifine sahip değiliz.

İyi Oyunlar.

Son düzenlenen: 7 Ocak 2018
  15. papatya gibi oyun sürekli dökülen beyaz yapraklar var tekrar çıksın diye tekrar edip duruyor ne yenilği istiyon daha otur şükret

16. Her yere saçma cevaplarla atlamazsan ölürsün sanırım

HASAN*efe ve ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  17. Reese

Reese User

Merhaba,

Lütfen konu dışında tartışma ortamı yaratacak diyaloglardan kaçınınız. Burada siz değerli oyuncularımızın görüş ve önerileriniz görmek istiyoruz.

İyi oyunlar.

18. Botlu gemiler kapatılmadığı sürece bu oyunda düzelme olmaz.

19. takipde kal canım

20. !!fehgaf!!

!!fehgaf!! User

filo ya geçince isteğiniz buyuk olcude karşılar..çünkü filo ile güclü ve daha uygun elit gulle alımı olur ve 5 6 oyuncuyla seyahat edersen
    batman az ve batırman guclenir. yukarda ki 1 el nesi var iki elin nesi olur mantığı ile yazıldı.
    iyi oyunlar.hoş ve gülen bir oyun ile.....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.