Oyun Hakkında Geliştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve LazSparrow61[E-F] tarafından 2 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şuanda oyun pek çok açıdan gelişti fakat bazı konuda herhangi bir gelişme yaşanmadı.Bende biraz düşündüm en azından söz uçar yazı kalır mantığıyla burada bir konu oluşturayım uygulansın yada uygulanmasın şansımı denemek istedim.
    Fikrimden bahsetmeden bu fikri oluşturmamda etkili olan bir kaç sebepten bahsedeyim.
    Öncelikle oyunun başından bu yana toplar olsun lig sistemi olsun yapılan gelişmelere oyunda destekleyecek unsurlar eklenmedi.
    Bunun yanında oyun güncellendi fakat bazı oyunda sabitlenmiş olan özelliklerde herhangi bir değişiklik olmadı.

Bende bu sebeple bir kaç konuda geliştirme ve ekleme fikirlerimi sunacağım :)

1. Fikrim ;
    Pırıltı içeriği geliştirilmeli...
    Örnek olarak pırıltılardan tp gelmesin darbe gelmesin demiyorum fakat buna eklemeler yapılabilir.Ayrıca bunlarda iyileştirme yapılabilir oranları ihtiyaca göre dengelenebilir.
    Bunların yanında sanırım önceden Kendi seviyenen 5 lv düşük haritada pırıltı toplayamazdın şimdi böyle bir yenilik gelse bende güzel olur 5 değilde mesela ışıklar için ışık olur behamontlar için ayrı olur ve bunların içerikleri buna göre ayarlanır.

2. Fikrim ;
    Harita sayısı ve npc ler ayrıca npc lerden gelen ödüller artmalı, tılsımlar iyileştirilmeli...
    Mesela şuan mega serverler oluşturuldu oyuncu sayısı arttı fakat haritalar tılsımlar sabit.Bu sebeple oyuncular hem oyun konusunda hem oyunu rahat oynama konusunda sıkıntı çekiyor.Bunlar artırılırsa veya verdiği ödüller iyileştirilirse daha güzel ve oyunu oynamaya teşvik edici olur diye düşünüyorum :)

3. Fikrim ;
    2. çeşit bir sandık gelebilir veya sandık içerikleri güncellenip iyileştirilebilir...
    Bu konuda şöyle bir düşüncem var daha pahalı ve daha az bulunan ikinci bir sandık ismi tartışılabilir fakat içeriği imp. kese, alev, balyoz, vudu topları,vudu cephaneleri, legba, triton vb.. olabilir bunlarda daha pahalı olabilir.Ayrıca içerik iyileştirmesi olarak sandıklardan çıkan malzemeler artırılabilir.

4. Fikrim ;
    Yeni özel haritalar eklenebilir ve şuan ki özellerde iyileştirme yapılabilir...
    Şuan lig sistemi var ve herkes rakip paraları kasmak için uğraşıyor yeni bir özel harita ve buna ödül rakip parası konulabilir veya güvenli limanlara belli özel harita bitiminde ödül olarak ta verilebilir.Veya yine belirli özel harita bitiminde yeni bir özel verebilir.

Yani aslında daha çok fikir var kafamda fakat bunları düşünmek bile ayrı bir hayal gibi geliyor.Fakat pek çok insan şuan sırf muhabbet ettiği arkadaşları abileri kardeşlerinden dolayı oynuyor.Umarım bu iyileştirmeler olmasa bile benzeri şeyler yapılır da oyuncuların oyunda kalması sağlanır ve ayrıca yeni oyuncuların oyuna başlaması kolaylaştırılır :)

Okuyan katılan katılmayan herkese teşekkür ederim.

Serkan~Soare[*] ve яoтαsız bunu beğendi.