Destek Oyun Hakkında Fikirler

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by Heartware, Jan 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

PVE server oyuncuları için hangi maddeler uygunsa lütfen işaretleyiniz.

1. 1

78.3%
  2. 2

52.2%
  3. 3

43.5%
  4. 4

52.2%
  5. 5

52.2%
  6. 6

65.2%
  7. 7

56.5%
  8. 8

73.9%
Multiple votes are allowed.
  1. Heartware

Heartware User

Merhaba;

PVE sunucularda yaşadığımız sorunlar var. Bu sorunlara güzel fikirlerim olduğunu düşünüyorum.Desteklediğiniz maddeleri lütfen ankette işaretleyerek destek olabilirsiniz.

1) PVE olarak oyuna başladık ve bunu kabul ettik buna sözümüz yok fakat savaş oyununda illa savaş olmalı diye düşünüyorum ve belli bir harita üstü pvp olarak açılması gerekli.

2) Madem kasma serveriyiz diğer serverlerden farklı bir takım özelliklerimiz olmalı. Mesela yeni itemler yeni haritalar. Bu savaş oyununda PVE serveri için iştah arttıracak özellikler.

3)Savaş olmadığı için bir süre sonra oyun monoton oluyor. Şuan bulunduğum alyans tüm adalara sahip.Peki bu serverde neden daha farklı haritalar yok. Daha fazla ganimet kasacağımız yada daha fazla farm yapabileceğimiz haritalar.

4)Oyunda kullanılmayan bir çok item var bunları değerlendirmeliyiz.Mesela yulong sikkeleri ne işe yararlar bilinmiyor.Açalım özel kara borsa o sikkelerle tasarım yada oyun içi nadir item alalım.

5)Kurukafa etkinliğinde çok güzel karaborsa açılmıştı ama PVE servere bu etkinlik gelmedi. Sanırsam etkinlik için uygun server değiliz peki bize özel etkinlik çıkmadı.

6)bu maddede eski tasarımların satılmasını talep edicem.

7)Darkorbitte (Diğer bigpoint oyunlarını paylaşmak yasak değil diyem biliyorum yasak ise lütfen düzeltiniz) sandıklardan tasarım çıkıyor. Neden seafightta yok ve itiraf edelim ki eski tasarımlar yenilere nazaran çok güzel bunlar belli periyotlarda sandık içlerinde bulunmalı.

8) PVE serverde PVP simgesi aşırı büyük bunun yerine pvp si açık oyuncunun ismi kırmızı olabilir yada daha göze hitap eden oyuncuları zorlamayan tarzda bir güncelleme güzel olabilirdi.

єνєяєѕт[sök] likes this.
  2. Heartware

Heartware User

3. +1 +1 PVE KALKSIN 2 AYDIR BİR KURUŞ YATIRIM YAPMADIM GEMİYE CÜNKÜ SAVASACAK KİMSE YOK BUSUNA PARA DÖKÜYOZ BU SERVERE İYİ ÇALIŞMALAR.

4. +1 +1 +1 +1 PVE YOK OLSUN PVP OLSUN SAVAŞ BAŞLASIN MONOTONLUK TAN BIKTIK GLOBAL 7 CANSIZ SERVER OLDU GİTTİ

єνєяєѕт[sök] likes this.
  5. Halen kafalar almıyor sanırım pve demek(SİSTEM SAVAŞÇISI) savaşacaksan 40 server var git çek paketini savaş bazılarının üstünden prim yapmaya çalışmayın

Hoscakal24 likes this.
  6. Haklısınız ancak bu şekilde düşünüldüğünde Seafight da savaş oyunu PVE mantığı ile çakışmıyor mu sizce ?

CVR-BBS and hanedannoktay like this.
  7. Heartware

Heartware User

İlk olarak kafalar almıyor derken sanırım siz olaya hakim değilsiniz yada dur bende bi cevap yazayım mantığıyla buraya geldiniz ayrıca kimin üzerinden prim yapmaya çalışıyoruz. Burası fikirlerin paylaşıldığı bir platform yorum yapmak istiyorsanız mantıklı ve konuya uygun yorum yapın.

8. Shady!x

Shady!x User

+1

LEO~ likes this.
  9. Sen niye alındın şimdi? istersen yorum yapanların tümüne bak sonra yazdığımı oku

10. Heartware

Heartware User

Bana hitaben yazdığınızı düşündüğüm için yazma gereği duydum

Yanlış anlama olduysa kusurumuza bakmayın lütfen

11. zarok_TDN

zarok_TDN User

+6

reco_bab_651 likes this.
  12. 1. Madde hariç diğerlerine katılıyorum.
    1. Madde de pvp açıldıktan sonra en erken 30 dakika içinde kapanması şeklinde düzenlenebilir.

кυαѕαя.тя likes this.
  13. gift72

gift72 User

+1 +1

14. Kaiツ

Kaiツ User

Pve oynamıyorum ama söylediklerinin hepsi mantıklı, makul istekler... Burada birilerine şirin gözükmek adına her şeye muhalefet her isteğe " aman be zaten böyleydi niye girdiniz" tarzı yorum yapan yorum yaparken de beynini kullanmayan insanları dikkate almayın. Belki hepsi olmasa bile bir kısmı yapılabilir

кυαѕαя.тя likes this.
  15. çAğRı

çAğRı User

ilk 5 harita ve sonraki her 5li harita gurubu için 1 veya 2 pve harital pve olup geri kalan haritalar pvp olabilir. pve takılmak isteyen kalabalık haritada kasılmaya çalışır yada daha sakin pve haritasına geçer ama rakip oyuncular tarafından yağmalanma vebatırılma tehlikesi olur. bi seçim yapmak oyuncuya kalır.

16. Heartware

Heartware User