Öneri Oyun Hakkıda Reklam Verilmesi Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve rkclub1 tarafından 1 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. rkclub1

rkclub1 User

Merhaba oyunun yeni oyuncular kazanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yetkililer çeşitli alanlarda reklam yapmalı ve oyuncu sayısını arttırmalı bu sayede oyun zevki artabilir.

radres_61* ve Mr.53 bunu beğendi.
  2. Mr.53

Mr.53 User

bılmeyen kımse baslamaz suan bu oyuna bence . sıfırdan baslayan adamla aradakı fark cok yuksek . mıllet parayla gemı sattıyor sebebı bu sekılde olması ıste . sistem para ıle gemı satısını nekadar yasaklasada engelleyemez bu sekılde . ben sıfırdan acıcp oynuyorum ama ınsanlara para verıp gemı almak daha cazıp gelıyor cunkı arada cok buyuk farklar var . örnegın bıraz para yatırmıs 1 aylık oyuncu 100 k darbe vuruyor 1 senedır oynayan adam para yatırmamıs yada az bır mıktar yatırmıs darbesı 60 k bu sadece ornek

3. rkclub1

rkclub1 User

Evet bu anlattıklarınızda haklısınız ama yeni oyuncuların gelmesiyle birlikte bunlara da çeki düzen verilmeli oyun akışı düzeltilmeli botlar seviye farkları para yatıran birinin aşırı güçlü olması bunların önüne geçmeleri gerek para kazanacak başka şeyler bulsunlar şu an çıkan popüler oyunlar daha çok oyuncu peşinde çünkü o şekilde daha fazla kazanabilirler diye düşünüyorum sonuçta bu oyunlar ticari bir şey onların gözünden de bakılmalı. bana göre izledikleri politika yanlış bu şekilde daha ne kadar devam ederler bilmiyorum

radres_61* bunu beğendi.