oyun gitti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve گαήČαќŤαя tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna girilmiyor yetkili birime iletilsin %42 sonra acılmıyor

2. Aynen oyun gitti ve hiçbirşekilde açılmıyor.

3. f5 çekin açılacak ben oynuyorm şuan

4. f5 ceksende degişen bişey yok gene aynı serverde sorun var

5. CPTV

CPTV User

Aynen girilmiyo ve F5 fayda etmiyo

6. böyle işin olmaz yaw

7. OYUN ÇOK FENA ŞU AN :)

8. ahmet_53

ahmet_53 User

Yol alma vakti geldi sanırım.

9. CPTV

CPTV User

F5 oldu da yaptıklarım işlemiyo

10. ilkemsin

ilkemsin User

Ne yapmamız gerekiyo , ve nezamana kadar sürücek bilen var mı?

11. aynen bir reset atın ya arkadaşlar resetten sonra düzelir diyolar

12. ya anlamıyorum şu anasayfayı deniz haritasına dökme merakı nerden geliyor gerçekten anlamıyorum ya ne güzel mutlu mesut oynuyoruz işte ikidebir güncelleme yapıyorsunuz,elinizdeki oyuncuları kaybetme sebebinizi anketlerde aramayın şurdan söylüyorum ''güncelleme yapmayın yeter''

13. oyunum kaç günür 76 da kalıyor bugunde ise 42 de kalıyor conneicting eror diyor ya düzeltin ya da bir daha yeni şeyler çıkarmıyın çıkardığınızda illaki bir sorun çıkıyor lütfen ilgislenirseniz sevinirim Teşşekürler.

14. admin cevap bekliyoruz artık bu sorunu bi çozüm bulun

15. evt admin bi cevap bekliyoruz ne zaman düzelecek oyun.

16. BüRKüT*

BüRKüT* User

aynen bendede yüzde 72de kalıyor.oyun açılıyor ama gemi yok deniz haritası karartılı hareket ve tıklama yok.kuru kafalı pusula dönüyor vp doluyor ama deniz haritası yok.yeni haritaların gelme ihtimali varmı şuanda.öyle söylentiler vardı.

17. adminlerin hepsi tatilemi çıkmış hiç biri cevap yazmıyor :)

18. bi adam akıllı oynayamıyoruz su oyunu ya

19. Yahu 1-2 saatte oynamayın yani ne var bunda? Açın bir film izleyin faceye girin twt atın felan..Sanki yetkililer bilmiyor sorunu! Çalışıyorlardır üstünde elbet. Ha! dese ki şirket, yok arkadaş tamam ben kapattım oyunu ne yapacaksınız yani? Patladınız yahu :D

20. işte sorun da orda 1-2 saat olsa hiç bir sorun yok . Benim katlayıcımın son zamanları bu zamanlar ve onlar şu an araya gidiyor ? Bunların karşılığı nasıl olacak ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.