oyun düzeni eskisi gibi olmalı (anket)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Siησρℓu_кσяѕaη57в®™ tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

oyun mekaniği ve kartal gözünün çalışma şekli eski haline dönmelimi?

1. evet kesinlikle dönmeli

90,5%
  2. hayır gerek yok böyle iyi.

9,5%
  1. herkese selamlar

herkesin bildiği gibi oyun mekaniğinde büyük bi değişiklik yapıldı. itemleri kullanmak yada aktif hale getirmek için 1 sn gibi bir süre bekliyoruz.önceden böyle birşey yoktu yani agwe ve tritonu aynı anda basabiliyor, şimşek ve patlamayı aynı anda atabiliyor,savaşırken aynı anda gülle değiştirip kartal gözü vs .açabiliyoduk...şimdiki yenilikte bunları yapmamız mümkün değil..benim düşüncem bu yenilik hiç iyi değil ve yıllardır bu oyunu oynayanlar için çok zor oluyo alışması..bu konu ve ayrıca kartal gözü vs. itemininde eski hale getirilmesi için anket oluşturuyorum ..lütfen kararınız ne olursa olsun ankete katılmanızı rica ediyorum..herkese iyi oyunlar :)

2. konu güncel yorumlarsanız daha iyi olur :)

3. konu güncel ankete katılalım lütfen

4. gemi tarasımı ve taş olayı ana sayfadan görülüp ayarlanmalı toplar, ve güverteler oyun sayfasında da olmalı ayrıca oyun sayfasında kristal yetenek ve kale içinde bir alan olmalı