Destek Oyun donması ve takılması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-DRAGON-_-s55 tarafından 21 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyun a giriyorum inci altın nan yazzıyo vehiç cepanem yok gözüküy zıpkın ve gülle hiç yok diyer leri var http://prntscr.com/ez25tg bu şekil bu daa önce başıma geldi top deyişme gülle deyişme sandık pırıltı toplama tılsıma aritaya girme gibi bagzı şeyler yaptım düzelir diye olmadı tekr tekr açtım tarayıcı deyiştim sanırsam bu sorun oyun genelinde tarayıcıda internette bişey göremedim sporta yazdım dönen olmadı yardımcı olun lütfen teşekkürler kolay gelsin

2. Merhaba,

Sorunu Teknik Ekibimize bildirdik.Supporttan gelecek olan cevapı bekleyiniz lütfen.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

3. tamamda şuan oynayamıyorum sabahtan beri dönüp duruyorum ve batıyorum :) bi yolu yokmu geçici olarak düzelicek mesela geçenlerde 0 canla doguyoduk pı dan darbe çıkınca yada tılsım basın cs düzeliyodu bununda ona göre bi yolu yokmudur

4. gülle ve zıpkın gözükmuyo diye oynayamıosan satın al 100 tane oyuk gulle duzelir

5. düzelmedi kardeşim ne varsa yaptım sandık açtım yne olmadı

6. Merhaba,

Malesef sizin istediğiniz tarzdan bir taktik yok elimizde.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.