Oyun Donması/Kasması/Çökmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ─═☆PSĬКǾPΛƮ☆═─16 tarafından 23 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Adminler , Değerli Arkadaşlar.
    Ben 1,5 Ay Önce Atılan Yeni Güncellemelerden Sonra Oyuna 10.3 Flash Player İle Giriş Yapamamaktayım.Başka PC lerdede Denedim Olmadı.Şu An En Güncel Sürümü Var 12 midir Nedir.Bu İllet İle Oyunu başlata Tıklıyorum %21 den Sonra Tarayıcı Yanıt Vermiyor.Ardından Flash Player Çalışmayı Durdurdu Diyor.Durdurmak İstemiyoum Diyorum 3-4 Belkide Daha Fazla Zamanda Oyuna Giriyor.Bende Herkes Gibi Oyuna Hızlı Erişmek İstiyorum AMa OLmuyor.Shockwave Sık Sık Çöküyor.Geminin Zoom unu En Yakın Yapınca Oyun Kendine 1-2 Dakika SOnra Geliyor.Başka Tarayıcılar Denedim Ama Olmuyor.PC nin 1 GB RAM ı Var 2 GB RAM Lık Pcde Var .İkisindede Aynı Programlar Yüklü İkiside Dehşet Kasıyor.Oyuna 5 Dakikaya Yakın Zamanda Ulaşıyorum.Sizden Acilen İsteğim Ne Gerekliyse Linkini Atın.1 Tane Konu Var Orda 10.3 Var Fakat 10.3 ile Oyuna Giriş Yapamıyorum.Bana Bi Çare...

2. ~GASEMON~

~GASEMON~ User

bendede aynısı oluyor adamın biri vuruyor pc kasyor durduk yere batıyorum zıpkın keserken durduk yere duruyor eski seafightyi özledim

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

internet expolorer kullanın hatayı aza indirmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.