Oyun donması ile ilgili DESTEK!!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cCcTUTİREYİZcCc.[TR] tarafından 2 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhabalar. Yaklaşık bir aydır rahat rahat oyuna giremiyorum. Google chromeden olsun diğer tarayıcılardan olsun. Bu sorun sadece benim başımı ağrıtmıyor. Benimle aynı sorunu yaşayan sadece kendi alyansımdan o kadar insan tanıyorum. Oyunun eskisi gibi donmadan rahat rahat oynanması varken şimdi oyuna dahi giremiyoruz. Bilgisayarıma format attım adobe yi güncelledim veya forumdaki diğer yollarıda denedim fakat hiç bi çözüm yolu yok. Bu sene yeni aldığım bilgisayarımdanda oyuna girince yine aynı. Sizcede bunda bi sıkıntı yok mu arkadaşlar. Aslında bu sıkıntının olmasından ziyade bi çözüm önerim olacaktı tabi bu yazdıklarımı okuyan ve bana destek veren olursa.. Seafight ında diğer yüksek ekran kaliteli oyunlar gibi indirmeli olması yani web tabanlı olmaması sizcede daha iyi olmaz mı ? Eğer ben yanlış biliyorsam onuda düzeltin tabiki fakat bu oyunu kaç senedir oynuyorum ben böyle sıkıntıyla ilk defa karşı karşıya geliyorum. Eğer biz oyuna girip oynayamayacaksak harcadığımız paraların hadi onuda geçtim daha bu oyunun var olmasının ne anlamı var? Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

2. cCcTUTİREYİZcCc.[TR] bunu beğendi.
  3. kardeşim öncelikle cevabın için teşekkür ederim fakat bilgisayarın değil geçmişini silmek format attım diyorum yok olmuyor oyuna 5 kere girmeye çalıştıktan sonra ancak giriyor bilgisayar kötü diyorum e o zaman bir ay önce nasıl tıkır tıkır giriyordu yani gerçekten ortada bi sıkıntı var ve bu sıkıntıyıda sadece ben çekmiyorum

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

bakın bu yaşadığınız sorunların nedeni seafight değildir. herhangi bir web sitesinde dolanırken bile dikkat etmişseniz bu tarz sorunlarla karşılaşırsınız. ben bununla ilgili bir çok konuya hep aynı cevabı verdim. inanın ki bu sorunun nedeni seafight değildir. kullandığınız flash player den kaynaklanıyor. onuun için bu tarz konular foruma açarken dikkat edin lütfen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.