Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ´ー`)CaptainBlack-ғth tarafından 10 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞU OYUNU DÜZELTİN YETER ARTIK ESKİDENDE 500 GEMİ SAVAŞIYORDUK ŞİMDİDE 50 100 GEMİ SAVAŞAMIYOR OYUN DONUYOR TAKILIYOR GEMİ ATEŞ ETMİYOR YETER YA BUKADAR PARA KAZANIYORSUNUZ BÖLE SAÇMALIK YOK HANGİ OYUNDA VAR BÖLE BİŞEY ABUK SUBUK SAÇMA SAPANDA CVP YAZMAYIN OYUNU DÜZELTİN

2. Selam,

Öncelikle Yazınızı ''Düzenle'' kısmından düzenleyiniz. Çünkü forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır. Konunuza gelecek olursak birşeyi anlatırken ya da eleştirirken düzgün cümleler kurmanızda fayda var. Sizi birdaha uyarmam!

Hangi sunucuda oynuyorsunuz?

Saygılarımla.

3. düzeltemezlerki 10 yıldır böyle düzelmedi şimdimi düzelticekler bu oyunun özelliği bu
    cevaplarda hazır standart ''kimse sizi zorla oynatmıyor'' ellerinden gelen bu son çare oynamayın yada böyle kabullenin derler kendileri.

4. Tabiki de size kimse zorla oynatmıyor. Şuanda yardımcı olmaya çalışıyorum farkındamısınız? Hangi sunucuda sorun varsa test edeceğim.

Saygılarımla.

5. siz üstünüze düşen görevi yapıyorsunuzdur size diyeceğimiz yok zaten elinizden gelen bişeyde yoktur raporlama dışında
    sıkıntı yazılan raporlar sonucunda programcıların yetersiz kalması bütün mevzu bu

6. Selam,

Bende sizi net bir şekilde anlıyorum. Haklısınız ama birde bu olaya farklı pencereden bakalım. Dağ büyüklüğüne göre kar kış alır. 13 yıl önce bu oyuna bir bakalım. Şuan geldiği noktada müthiş bir şekilde gelişti. Fakat ben tekrardan konuyu rapor edeceğim.

Saygılarımla.

7. göktürk

göktürk User

merhaba mesele oyunun gelişmesi değil oyunun aşırı donmasının önüne geçmek ve oyunculara mümkün olan en iyi oyun hizmetini sunmaktır. MEGA TR serverin de her zaman donma yaşanmakta.

8. Selam,

Bu haftada bunu raporlarıma ekleyeceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.