Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -_-BursalıKorsan-_- tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık bıktık . Milyarlar verdğimiz oyunda her etkinlikte rezil oluyoruz . peki bu oyunda teknik ekip ne yapıyor ? hadi onu geçtim biz tr sorumlusuyuz diye ortalıkta gezinenler gemi kapatmaktan başka ne yaptı ? Ha bırakmamızı istiyosanı sorunu düzeltemeyiz diyosanız söyleyinde bırakalım sene olmuş 2018 hala oyun donuyor bu ne ya.

Son düzenlenen: 19 Haziran 2018
    sonikaz ve D€MON bunu beğendi.
  2. Her etkinlikte aynı sorun.Gerçekten keyifle oyuna giriyoruz neşemizi kaçırıcak herşeyle karşılaşıyoruz.Etkinlik yapıldığı zaman oyunun donduğu zaten biliniyor.Geçen olan etkinlikte de aynı sorundan bütün oyuncular müzdarip oldu.Neden hala bu donmaya bir çözüm getirilmiyor?

sonikaz bunu beğendi.
  3. Selam,

Biz TR sorumlusuyuz diyen diyerek bahsettiğiniz yetkililer , zaten oyunun donmasına müdahale edemez. Kural ihlali yapan gemileri yasaklamak ise onların asil görevleridir. Ayrıca sizlerin şikayetlerini bizler onlara , onlarda ilgili birimlere iletiyorlar. Kimse size oyunu bırak diyemez. Bu sizin özgür iradenizdir. Şuan tekrardan oyun donuyor diye üstlerime ileteceğim.

Saygılarımla.

4. Her gece belli bir saatten sonra donmalar ciddi derece de artıyor ya reseti günde 1 yerine 2 ye çıkarın kendine gelsin oyun ya da sunucuyu değiştirin yenisini alın da keyfimize bakalım ben akşamları oyun oynamaya mı geliyorum işkence çekmeye mi belli değil :)

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sorun teknik ekiplerimize iletilmiştir. Umarız mümkün olan en kısa süre içerisinde gerekli çalışmalar yapılacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. TheBest™

TheBest™ User

Oyun şuan oynanmayacak kadar fazla donuyor. Bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz acaba?

7. parazitin

parazitin User

Oyun bir etkinlik geldiğinde belli bir süre sonra acayip donmaya başlıyor paket çıkartıyorsunuz 160 tl top paketi 5 bin kişi çekse 800bin tl bi oyunu düzeltmeye yetmiyormu acaba? veya bi reset atmaya

8. mısfıts

mısfıts User

restart oyuna hızlı bir şekilde

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sorun teknik ekiplerimize iletilmiştir. Sizlerin de bildiği gibi bizim bu konuda bir şey yapma imkanımız bulunmuyor. Fakat sorunu gerekli birimlere ilettik. Umarız mümkün olan en kısa süre içerisinde sorun giderilecektir.

10. oyun aşırı kasıyor ilgilenin artık para yatırıyoruz oyuna verdiğiniz sıkıntıya bakın ??? 3 saattir aldığım top paketini bekliyorum !

11. Selam,

Bu konu maalesef bizim elimizde olan bir durum değil. Biz sorunu merkez ekibimize ilettik. Sorunun mümkün olan en kısa süre içerisinde giderilmesini umuyoruz.

Saygılarımla.

12. Arkadaşlar herkese keyifli forumlar,
    Daha önceden de başımıza geldiği üzere oyunun akşam saatlerinde donması ve bu konu hakkında gerek forum gerek support hiçbir yetkilinin, biz oyunculara gerekli açıklamalarda veyahut özür mesajı atmaması ve bu konunun üzerinde durulmamasından hepimiz şikayetciyiz. mega amerika serverına gün lük ikinci bir resetin eklenmesi ve sorunlarının çözülmesi. Neden bizim serverımıza da günlük sabit bir akşam reseti eklenmesin ?
    bu açmış olduğum konu hakkında cevabı Deniz hanımdan bekliyorum.

TheBest™ ve AKHILON bunu beğendi.
  13. tosun

tosun User

Bıktırdınız her gece 12 den sonra oluşan resetten dolayı çarpıya basıp çıkanlarla doldu neden para yatıralım yeteri biliyorsanız yeterin.

14. kendi çıkarları olmadığı şeylerle ilgili bilgi vermezler

15. kızılhan

kızılhan User

Yeter artık don don bi yere kadar.. Aylık 200 lira yatırıyoruz biz bu oyuna ama gece 12 den sonra oyun donuyor sabah 6 daki resete kadar !

16. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz gibi bir ilgisizlik durumu söz konusu değildir. Unutmayın ki bizlerde oyuncuyuz ve oyunda donma olduğu anda gerekli birimlere sorunu iletiyoruz. Bu durum bizim elimizde olan bir şey değil. Biz sadece gerekli birimlere iletmekle sorumluyuz. Haricinde maalesef elimizden bir şey gelmiyor. Bahsettiğiniz ikinci bir restart getirilmesi raporlarımıza da eklenip gerekli birimlere iletilmiştir. Fakat bu konuda son karar merkez ekibe aittir.

17. sorunsuz

sorunsuz User

seafight oyununu 9 yıldır oynuyorum bu kadar rezil bir duruma düştüğünü ilk defa gördüm biz bu oyuna böyle olsun diye mi yatırım yapıyoruz oyun böyle donmaya devam ederse oyun şirketi kaybedecek oyuncular oyunu bırakacak düzeltin artık lütfen

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,