Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frodo81

frodo81 User

Belalım'a sonuna kadar katılıyorum

belalim bunu beğendi.
  2. hala oyuna giremiyorum..

3. BIRAKTI

BIRAKTI User

yani inci kasamıyoruz buflarımız boşa gidiyor ejderha ateşi kasamıyoruz bp kasamıyoruz etkinlik sandıgı açamıyoruz oyuna girenler şuanda bunları hep yapabiliyor bizim gibi oyuna giremeyenlerin hem inci hem bp hem buff ve ejderha ateşinden oluşan bir kodla gönüllerinin alınması lazım diye düşünüyorum

4. aynen öyle bende öyle olmasi gerektigini düsünüyorum. cünkü en fazla online olan oyunculardan biriyim yani ben. o yüzden bir telafi kesinlikle olmali

5. artık bunun üstüne bir kod verirler yani

6. 10 saat oldu hala giremiyoruz

7. belalim

belalim User

bu telafi yapılacaksa oyuna giremeyen arkadaşlara yapılmalı iyi ben 6 saat oyuna giremiyim ama gel gör ki bu telafiden oyuna girenlerde faydalansın bence bu kesinlikle kabul edilemez hem para verip katlayıcı alacam hem de 6 saat oyuna giremiyecem ve bunun telafisinden oyuna girenlerde faydalanacak bence yok böyle bir yağma

8. BIRAKTI

BIRAKTI User

zaten giren kasıyor kasacağını tabi ki oyuna giremeyenlere verilmeli kod sadece

9. bencede öyle olmasi gerekiyor yani bende madurum 5 den beri giremiyorum oyuna benimde kaybim cok yani baya

10. belalim

belalim User

aynen öyle usta ama merak etmeyin telafi gelse de bundan oyuna girenlerde faydalanır admine soru soruyorum adam cevap vermeye korkuyor 3 gündür inci ile yelken alıyorum bir kere batsada siliniyor batmasada artık kendimi resmen salak gibi his ediyorum :D oyunda filo bulmak bile bir mesele bulduğum filo bile yabancılar tek türk benim :D

ayaz2321 bunu beğendi.
  11. frodo81

frodo81 User

Ya bırakın kodu modu da ADAM yerine koyup bir cevap bile vermiyorlar ki...

12. ayaz2321

ayaz2321 User

aynen katılıyorum madem adaletli oyun olacak ozaman oyuna giremeyenlere gelsin bu telafi sürekli oyuna girmeyi deneyip sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım siz adminler etkinlik yapmak yerine hiç bir şey yapmayın daha iyi bence

13. belalim

belalim User

:D hayal garibanın son umududur biz böyle salak oldukça kimse bizi kaile almaz bakın admin bile saat başı oyun geldi gelecek yolda helada demekten başka bir şey yapmıyor adama soru soruyorum soruya cevap yok okuduğundan şüphemde yok okuyup cevap vermemek yerine bir yazı yazıyor ona da kilit koyuyor acaba satış yaparken millete bu sorunlardan dolayı ne gibi bir garanti veriyorlar hiç bir garanti vermiyorlar sen ben alırız şurada 5 10 liralık bir şey bizim için nedir ki deriz ama sen ben olunca o 5 10 lira oluyor milyar lira bari adam gibi hizmet verin günlük etkinlik nedir ya ondan sonra millet oyuna giremeyince teknik ekip çalışıyor dersiniz siz hazır oyunuda batırmayın biz buna da razıyız

14. frodo81

frodo81 User

15. belalim

belalim User

aynı sorun bendede var kardeşim oyunun içine ettiler resmen şimdi susarlar ama gel görki oyun gelince sesleride çıkmaya başlar şimdi ağır konuşuyorum sürekli ama hak ediyorlar

16. aynisi bendede var ama malesef bilgi bile verilmiyor en azindan calismanin ortalama ne kadar sürecegini söylesinler yani

17. Koman

Koman User

Merhaba,

Öncelikle bizlerin birer programcı değil üst mercilerle sizler arasındaki iletişim bağlantısını sağlayan görevliler olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bizler sizin her yazdıklarınızı dikkate alıyor ve sorunlarınızı programcılara iletiyoruz. Bizleri anlayışla karşılamanızı isteriz çünkü bizde oyunun açılmasını sizin gibi bekleyenlerdeniz. Sabırla bekliyoruz elimizde olan birşey olsa sizleri neden bu kadar uzun mağdur edelim?
    Lütfen anlayışla ve sabırla bekleyiniz şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  18. Koman

Koman User

Ortalama bir bilgi olsa neden sizlere iletmeyelim teknik duyurular kısmında zaten çalışmaların devam ettiği sürekli yazılmaktadır.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  19. anlarim sizi ama an ezindan yetkili ekibe ulasip ne kadar sürecegini sorarsaniz seviniriz yani bosuna beklemis olmayiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.