Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaç gündür oyuna giremiyorum ne özgürlükten yararlanabildim ne de kale gününden şu oyun ne zaman düzelecek forumda düzeldi yazıyor 2 gündür oyun yok.

2. heaty

heaty User

Boşa çene yoruyoruz burda İlgilenen bir kişi yokki, yok gerekli yerlere ilettik falan filan geçilsin bunlar. Adamlar ya oyunu kökten kapasınlar bakım yapsınlar yada herkese açık olsun. Bunun bukadar ZOR OLMAMASI GEREKİYOR BENCE !

3. kaç yere yazdık tık yok bugün bokor atacak arkadaşlar var biride ben + peket çekecektik bunlarda kaldı. geminin kasılmaması
    lvl taç vs görevler sınavlar zaten güme gitti. vallah bravo seafight bu ekiple siz daha ne yollar katedersiniz başkada sözüm yok
    vesselam

4. Lina

Lina User

Dış güçlerin oyunları
    Cıa operasyon yapıyor :D

5. onat

onat User

ya arkadaşlar comodo dragon tarayıcı ile giriliyor oyuna indirin girin.

6. ilksol

ilksol User

browser internet tarayıcısından oyuna giriş yapabilirsiniz..

7. indirmediğimiz tarayıcı kalmadı tarayıcı sahiplerinide mi zengin edelim bigpointi ettikte ne oLdu ?

8. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

Sevgili arkadaşlar öncelikle bu yorumu beyenip yada ifade bırakarak liste başında kalmasını sağlıyabilirsiniz. bu sayede giremeyen arkadaşlarda görür okur ve oyuna girebilir.

Sorun Oyun içinde dışarıdan alınan verinin Türkiye Tarafından yasaklanmasıdır.

Bunu nasıl aşarız,
    öncelikle oyuna giren arkadaşlar çerezleri temizledikten sonra giremezler.

yapılması gerekenler.

1.) çerezlere temizleyiniz.
    2.) Hotspot Shield programı kurun. demo olsa bile yeterli.
    3.) Hotspot Shield kurulduktan sonra Bağlan Butonu ile bağlanın ve oyuna giriş yapın.
    4.) oyun penceresi açıldığı zaman Hotspot Shield'i durdurup programndan çıkın. oyun ekranında yeniden bağlan diyecek, Hotspot kapattıktan sonra bağlan diyerek kendi internet üzerinizden bağlanacaksınız.
    5.) Hotspot' u sadece bir kereliğinie kullanıcaksınız.
    oyuna yeni özellik geldiği zaman tekrar girilmiyecek, ama bu şekil sorun hallolucaktır.

sizlere iyi oyunlar. yapamıyan yada takılan arkadaşlar alta yazsın burdan elimden geldiğince yardım ederim.

balyoz19 ve göktürk bunu beğendi.
  9. Comodo Dragon Tarayıcısını kurun direk giriyor oyuna böyle hostpost şeylere gerke yok :)

10. maxpane44

maxpane44 User

böyle şeylerin hiçbirine mecbur değiliz en kısa zamanda çözüm bulunsun.

11. ...
    abi bunu okuyan moderatör oyuna giremedigim için günlük bonus ne olacak?
    şimdi alta yazacaklar tarayıcını degiştir diye sakın yazmayın abicim bizim sayemizde para kazanan yazılımcılar yüzünden tarayıcım degiştiremem ozaman her işi oyunculara bırakın biz moderatörlükde yaparız cm likde yaparız oyuncu oyunu onarmaya çalışıyor kafayı yememek elde değil supporta yazıyoz cevap yok 2 ğün içinde dönekler diye bekliyoruz.
    sakın kod vermeyin istemiyorum şahsen bu kaçıncı sorun ve bukar uzun sürmemesi gerekiyordu busefer ne bayramı bu yazılımcıların ?
    oyun gg

*HHC* bunu beğendi.
  12. urungubeğ

urungubeğ User

dünden beridir girmeden şuan yeni girdim hala sorun mu var oyunda

13. Selam,

Bu kadar gerilmenizi gerçekten çok iyi anlıyorum. Fakat bizler sizlerin şikayetlerini , üstlerimize ve onlarda bizim iletilerimizi ilgili birimlere rapor ediyorlar. Burada bizim sizin şikayetlerinizi iletmekten başka yapabileceğimiz birşey maalesef bulunmamakta. Bizlerin, sizlerin bu haklı şikayetlerine reaksiyon göstermediğimizi yazmışsınız. Bunu şahsım adına kabul etmiyorum. Çünkü burada yazılan her bir satır , üstlerimize ilgili birimlere rapor edilmek üzere iletilir. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. Mu®αт

Mu®αт User

oyuna giremiyoruz 2 gündür düzelmedi, ne zaman düzelecek? her zaman girdiğimiz oyuna giremiyoruz paket çıkaracağınıza oyunu düzeltin

15. Çocuk mu avutuyosunuz anlamıyorum 2 gündür haftasonuna kadar düzeltilecek denildi şimdi de tatilden dolayı pazartesi günü düzeltilecek deniliyor.Para konusu olduğunda hiç kaçarı yok anında...
    Nasılsa sizin haftasonu tatiliniz benimde hafta sonu tatilim kardeşim benim oyun keyfimden beni mahrum edemezsiniz kale günü çıkarttınız özgürlük çıkarttınız hiç birinden faydalanamadık.

16. Dünku gelen yamadan sonra oyuna giriş yapamiyorum bu baska kiside var mi yoksa sadece bende mi sorun var ? kime sorsam oyunda ama bende siyah ekran geliyor ama oyun gelmior

17. herkesde böyle

18. Yazılımcılar kendi kafalarına göre güncelleme yapıyorlar sonra oyun çökünce de ortalıktan tatil bahanesi ile kayboldular. Ohh ne güzel iş güncelleme yap çöksün oyun 5.000 Euro da maaş al. Bizde gidelim çalışalım orda boş yer varsa nede olsa denetleyen yok. Cezalandırma yok. Oyuna girmek için denemediğimiz yöntem kalmadı ancak oyunu bu hale getirenler tatilde anca pazartesiye artık. Yapılacak iş belli güncellemeyi geri alacaklar düzelecek oyun ama bu işlemi kim yapacak.Türkiye de olsa o yazılımcıyı hafta sonunda çalıştırırlar yapamaza ise de kapının önüne koyarlar dı

Son düzenlenen: 28 Nisan 2018
  19. balyoz19

balyoz19 User

20. en basidi düzeltmek için boşu boşuna uğraşmayın kökten kapatın bizde rahat edelim sizde rahat edin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.