Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CEDAG

CEDAG User

a gurubu b gurubu karşılaştı b gurubu yendi a gurubu tebrik etmeli değilmi bizde küfürler tehtitler neler neler tr serverındayız yanı türküz kim burada düşman küfürlere tehtitlere değermi oyun için elle tütsan tutamazsın bunun içinmi

2. Swarps

Swarps User

katlayıcı paket almıştım etkinlik için. hepsi yalan oldu. etkinlikte kasamadım. para almaya gelince anında alıyorsunuz. ama hizmet olunca. 24 saatten fazla oldu hala bişey çözemediniz...

3. recvol

recvol User

kısaca bu durum oyunda inci kasamayan oyunda oyun oynayamayan taç kasamayan oyuncular için ve oyuna giriş problemi olan bu durumdan faydalanarak oyuna girerek eksik malzemelerini kaleleri v.b. gerekli olanları kasmış olurlar artık (giş kurallarını ihlal edenler için ) ve yetkililerde gerekeni yaparlar herhalde bu kadar oyuncu mağdur durumda .

Swarps bunu beğendi.
  4. Porstmouth

Porstmouth User

10 yılı askın bir sürede ilk defa seafightın yaklasık 30 saat süren ve ne kadar sürecegi belli olmayan bir erisim engeli soz konusu.
    iyice batırdılar oyunu

5. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Oyuna bağlanmada sorun yaşıyorum. Oyun sayfası açılmıyor sorunun çözümünü bilen biri yazarsa sevinihim Teşekkürler.

6. erbaş58

erbaş58 User

bencede katılıyorum sana umarım bu teknik arıza karşılıksız kalmaz çünkü seafight müşterilerini kaybederse bidaha zor bulur en azından bi kod gelirse bi nevi oyuncuları yatıştırır (top) kodu olabilir:):::

7. onat

onat User

comodo dragon tarayıcıdan gır.

8. ozican2525

ozican2525 User

Dün akşamdan beri devam eden bir sorun bu.Forumda diğer konuları inceleyiniz kesin girermi bilemiyorum.

İyi forumlar.

9. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

onat teşekkür oldu

10. balanlı

balanlı User

sorun çözülmeyecek mi ?

11. Ayakta alkışlıyorum seafıght seni gene yaptın yapacağını ne yama çalışması yapıp duruyorsunuz anlamadım milletin çektiği eziyete bak . en çokta bir tane yöneticinin bu kadar insanı görmezden gelip hatta dalga geçip açıklama bile yapmamasına deliriyorum. kendilerini ilgilendiren mevzularda dakikalık reaksiyon gösteren adminleri neden şu anda göremiyoruz anlamak mümkün değil.

12. firefox chrome internet explorer ve seafight clienti dahil hiç bir yerden giriş yapmıyor siyah ekran kalıyor düzelmemiş halen

13. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

oYUN ANSIL BİR HAL ALDI OYUNMU OYNUYORUZ DOKUZMU DOĞURUYORUZ BELLİ DEİL. Sanki sigarayı çekersin ıslanmış bir türlü duman gelmez çek çek boşuna aynen ona benzedi

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  14. Bahsettiğiniz yöntem hem bu oyunun GİŞ kurallarına hemde yüce devletimizin belirlemiş olduğu kanunlara aykırıdır. Zaten yüklemiş olduğunuz resimlerde açıkça görülüyor sitelerin engelini kaldırmak diye yazıyor. Bilgilerinize

15. kardeşim kendi istemcileri bile çalışmıyor bir de istemci yaptılar sözde böyle şeyler olmasın diye...

16. istemcide nasıl olacak :D

chrome a uyguladım yine açılmadı :mad:

17. goldenn

goldenn User

comodo dragon tarayıcı dan gırın.

18. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

ee çinli firma alırsa böyle olçur. ÇİN MALI sonuçta

19. DaDaŞ_25

DaDaŞ_25 User

ya arkadas dunden berı oyuna gıremıyoruz bu sorunu cozeceklerıne gıtmısler bırde etkınlık duyurusu yapıyorlar oyuna gıremıyoruz sızler once bu sorunu cozun. oyuna gıremedıkten sonra etkınlıgı sızler oynarsınız artık.

20. Koskoca bigpointi TÜRKİYE üzerinden tüm dns ve ip Lerden banLadıLar bunun başka açıkLaması yok kalkıp bitaneside demiyorki arkadaşlar böyle böyle bi durum var üzerinde çalışılıyor diye..
    Oyuna giremiyoruz bigpatroooonn neyin etkinLiğini yayınLıyorsun bırakın daLga geçmeyi

Binbaşi_61 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.